Visa, rensa eller pausa visningshistorik (inloggad)

Med visningshistoriken på YouTube är det enkelt att hitta de videor du visat senast. Dessutom gör funktionen att du får bättre videorekommendationer. Du kan styra visningshistoriken genom att rensa eller pausa den. När du pausar visningshistoriken visar den inga videor du tittar på. De används inte heller för att ge dig bättre rekommendationer.

Prenumerera på vår TeamYouTube-kanal om du vill ha de senaste uppdateringarna, tips och hjälp.

Visa, rensa eller pausa visningshistorik (inloggad)

Logga in och gå till myactivity.google.com och se vilka videor du har tittat på i YouTube-appen eller på webbplatsen när du varit inloggad. Det omfattar också videor som du har tittat på i en YouTube-spelare på andra webbplatser när du varit inloggad på Google Chrome.

Ändringar du gör i kontots visningshistorik visas på alla enheter du loggar in på med kontot.

Om du har tagit bort några videor från visningshistoriken när enheten var offline kan det ta några timmar innan ändringarna synkroniseras.
Om du vill visa eller ta bort sådant du har sökt efter tidigare på YouTube öppnar du sökhistoriken.

Visa visningshistoriken

Öppna fliken Bibliotek och tryck på Historik .

• Ta bort en video : Bredvid videoinformationen på sidan Historik trycker du på Mer  och sedan på Ta bort från visningshistoriken.

Rensa eller pausa visningshistoriken

Längst upp på sidan för visningshistoriken trycker du på Mer .

• Välj Rensa visningshistorik eller aktivera Pausa visningshistorik.

Mobilwebben

Visa visningshistorik

Öppna fliken Bibliotek och tryck på Historik.

• Ta bort en video: Tryck på Mer bredvid videoinformationen och välj Ta bort från visningshistoriken.

Rensa eller pausa visningshistoriken

Tryck bara på profilbilden  och sedan på Inställningar  följt av Historik och sekretess.

• Rensa visningshistoriken: Tryck på Rensa visningshistorik.
  • Pausa visningshistorik: Tryck på Pausa visningshistorik.

Visa eller rensa sökhistorik

Om du vill visa eller ta bort sådant du har sökt efter tidigare på YouTube öppnar du sökhistoriken.

Om du använder YouTube Music

Läs mer om hur du hanterar visningshistoriken för YouTube Music här.