Je kijkgeschiedenis bekijken, wissen of onderbreken terwijl je ingelogd bent

Met de YouTube-kijkgeschiedenis kun je eenvoudig de video's terugvinden die je onlangs op YouTube hebt bekeken en ontvang je betere aanbevelingen. Je kunt je kijkgeschiedenis beheren door deze te wissen of te onderbreken. Video's die je bekijkt terwijl je kijkgeschiedenis onderbroken is, worden niet in je geschiedenis weergegeven. Ook worden ze niet gebruikt om je aanbevelingen te verbeteren.

Abonneer je op ons YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Je kijkgeschiedenis bekijken, wissen of onderbreken terwijl je ingelogd bent

Log in en ga naar myactivity.google.com om video's te zien die je in de YouTube-app of op de YouTube-website hebt bekeken terwijl je ingelogd was. Ook de video's die je in een YouTube-speler op andere websites hebt bekeken terwijl je ingelogd was bij Google Chrome, worden in de lijst weergegeven.

Iedere wijziging die je op accountniveau in je kijkgeschiedenis aanbrengt, geldt voor alle apparaten waarop je met dit account inlogt.

Als je video's hebt verwijderd uit je kijkgeschiedenis terwijl je apparaat offline was, kan het enkele uren duren voordat deze wijzigingen zijn gesynchroniseerd.
Ga naar je zoekgeschiedenis om je eerdere zoekopdrachten op YouTube te bekijken of te verwijderen.

Je kijkgeschiedenis bekijken

Ga naar het tabblad Bibliotheek  en tik op Geschiedenis .

Een video uit je kijkgeschiedenis verwijderen

Ga naar de pagina Geschiedenis, tik naast de videodetails op Meer  en selecteer Verwijderen uit kijkgeschiedenis .

Je kijkgeschiedenis wissen of onderbreken

Tik op je profielfoto , tik op Instellingen  en scrol naar het gedeelte Geschiedenis en privacy.

• Selecteer Kijkgeschiedenis wissen of schakel Kijkgeschiedenis onderbreken in.

In je kijkgeschiedenis zoeken

1. Ga naar het tabblad Bibliotheek .
  2. Tik op Geschiedenis .
  3. Typ je zoekopdracht in het vak met het label Zoeken in kijkgeschiedenis  bovenaan de pagina.

Mobiel internet

Je kijkgeschiedenis bekijken

Tik op het tabblad Bibliotheek  en vervolgens op Geschiedenis .

• Een video verwijderen: tik op Meer  naast de videodetails en selecteer Verwijderen uit kijkgeschiedenis.

Je kijkgeschiedenis wissen of onderbreken

Ga naar de pagina Geschiedenis.

• Kijkgeschiedenis wissen: tik op VOLLEDIGE KIJKGESCHIEDENIS WISSEN.
  • Kijkgeschiedenis onderbreken: tik op KIJKGESCHIEDENIS ONDERBREKEN.

Je zoekgeschiedenis bekijken of wissen

Ga naar je zoekgeschiedenis om je eerdere zoekopdrachten op YouTube te bekijken of te verwijderen.

Als je YouTube Music gebruikt

Hier vind je meer informatie over het beheer van je kijkgeschiedenis voor YouTube Music.