Katseluhistorian katsominen, poistaminen tai laittaminen päälle tai pois päältä

YouTube-katseluhistoria helpottaa aiemmin katsomiesi videoiden löytämistä, ja kun se on päällä, saat osuvia videosuosituksia. Voit hallita katseluhistoriaasi poistamalla sen tai laittamalla sen pois päältä. Jos poistat katseluhistorian kokonaan tai osittain, YouTube ei jatkossa perusta videosuosituksia kyseiseen sisältöön. Jos se on pois päältä, katsomasi videot eivät näy katseluhistoriassa.

Katseluhistorian katsominen

1. Kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Siirry osoitteeseen myactivity.google.com
  3. Valitse YouTube-historia.
  4. Näet katsomasi videot klikkaamalla Ylläpidä historiaa.
Huom. Et voi nähdä katseluhistoriaasi uloskirjautuneena.

Katseluhistorian poistaminen

1. Kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Siirry osoitteeseen myactivity.google.com
  3. Valitse YouTube-historia
  4. Valitse Ylläpidä historiaa.
  5. Klikkaa POISTA ja valitse poistettavien videoiden aikaväli.

Jos siirryt Historia-välilehdelle suoraan YouTubesta, katseluhistorian laittaminen pois päältä voi myös tyhjentää katseluhistorian.

Jos sinulla ei ole merkittävää katseluhistoriaa, YouTuben katseluhistoriaan perustuvat ominaisuudet, kuten YouTuben etusivun suositukset, poistetaan. Näin voi käydä esimerkiksi, jos olet uusi käyttäjä etkä ole vielä katsonut videoita tai jos tyhjennät katseluhistorian ja laitat sen pois päältä.

Katseluhistorian laittaminen päälle tai pois päältä

1. Kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Siirry osoitteeseen myactivity.google.com
  3. Valitse YouTube-historia
  4. Klikkaa Laita päälle tai Laita pois päältä.

Tällä sivulla voit valita, mitä haluat sisällyttää katseluhistoriaan, kun se on päällä. Valitse seuraavista vaihtoehdoista:

Huom. Jos siirryt Historia-välilehdelle suoraan YouTubesta, katseluhistorian laittaminen pois päältä voi myös keskeyttää katseluhistorian.

Videon poistaminen katseluhistoriasta

1. Kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Siirry osoitteeseen myactivity.google.com
  3. Valitse YouTube-historia
  4. Valitse Ylläpidä historiaa.
  5. Klikkaa poistettavan videon vierestä poistopainiketta .
Huom. Jos poistat videoita katseluhistoriastasi ilman verkkoyhteyttä, muutosten voimaantuloon voi mennä muutama tunti.

Katseluhistoriasta etsiminen

1. Kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Siirry osoitteeseen myactivity.google.com
  3. Valitse YouTube-historia
  4. Valitse Ylläpidä historiaa.
  5. Valitse Haku .

YouTube-historian poistaminen automaattisesti

1. Kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Siirry osoitteeseen myactivity.google.com
  3. Valitse YouTube-historia
  4. Valitse Ylläpidä historiaa.
  5. Valitse Automaattinen poisto.
  6. Valitse haluamasi ajanjakso ja klikkaa Seuraava.
  7. Kun olet valmis, klikkaa Vahvista.

Katseluhistorian tallentamisen keskeyttäminen ja tyhjentäminen uloskirjautuneena

Vaikka et olisi kirjautunut sisään, YouTube parantaa suosituksia samalla laitteella katsottujen videoiden perusteella.

Näin voit laittaa katseluhistorian pois päältä tai poistaa sen uloskirjautuneena:

1. Siirry YouTube-sovellukseen.
  2. Napauta profiilikuvaa
  3. Napauta Asetukset .
  4. Napauta Historia ja yksityisyys.
  5. Valitse Tyhjennä katseluhistoria tai Keskeytä katseluhistorian tallentaminen.