Katseluhistorian tarkasteleminen, tyhjentäminen tai tallentamisen keskeyttäminen (sisäänkirjautuneena)

YouTube-katseluhistoria parantaa videosuosituksia, ja sen avulla löydät helposti äskettäin katsomasi YouTube-videot. Voit ylläpitää omaa katseluhistoriaasi tyhjentämällä katseluhistorian tai keskeyttämällä sen tallentamisen. Jos katseluhistorian tallentaminen on keskeytetty, katsomasi videot eivät näy katseluhistoriassasi, eikä niitä käytetä saamiesi suositusten parantamiseen.

Tilaa TeamYouTube-kanava, niin näet uusimmat uutiset, vinkit ja ohjeet.

Katseluhistorian tarkasteleminen, tyhjentäminen tai tallentamisen keskeyttäminen (sisäänkirjautuneena)

Kirjaudu sisään ja mene osoitteeseen myactivity.google.com. Sieltä voit etsiä videoita, joita olet katsellut YouTube-sovelluksella tai -verkkosivulla, kun olet ollut kirjautuneena sisään. Lisäksi näet videot, jotka olet katsonut muiden sivustojen YouTube-soittimella, jos olet ollut kirjautuneena Google Chromeen.

Tilisi katseluhistoriaan tekemäsi muutokset tulevat voimaan kaikilla laitteilla, joihin kirjaudut tällä tilillä.

Jos olet poistanut videoita katseluhistoriastasi laitteen ollessa offline-tilassa, muutosten synkronointi voi kestää muutaman tunnin.
Hakuhistoriastasi näet, mitä olet hakenut YouTubesta viime aikoina. Voit myös poistaa aiempia hakujasi.

Katseluhistorian tarkasteleminen

Siirry Kirjasto-välilehdelle  ja valitse Historia .

• Videon poistaminen: Napauta Historia-sivulla videon tietojen vierestä Lisää  ja napauta Poista katseluhistoriasta.

Katseluhistorian tyhjentäminen tai sen tallentamisen keskeyttäminen

Napauta historiasivun yläreunasta Lisää  ja Historian määritykset.

• Valitse Tyhjennä katseluhistoria tai Keskeytä katseluhistorian tallentaminen.

Mobiilisivusto

Katseluhistorian tarkasteleminen

Siirry Kirjasto-välilehdelle  ja valitse Historia.

• Videon poistaminen: Napauta videon tietojen vierestä Lisää  ja valitse Poista katseluhistoriasta.

Katseluhistorian tyhjentäminen tai sen tallentamisen keskeyttäminen

Napauta profiilikuvaasi  ja valitse Asetukset  ja sitten Historia ja tietosuoja.

• Katseluhistorian tyhjentäminen: Valitse Tyhjennä katseluhistoria.
  • Katseluhistorian tallentamisen keskeyttäminen: Valitse Keskeytä katseluhistorian tallentaminen.

Hakuhistorian tarkasteleminen tai tyhjentäminen

Hakuhistoriastasi näet, mitä olet hakenut YouTubesta viime aikoina. Voit myös poistaa aiempia hakujasi.

YouTube Music

Lue lisää YouTube Musicin katseluhistorian ylläpitämisestä täältä