Se, slet eller slå afspilningshistorik til eller fra

Afspilningshistorikken på YouTube gør det nemt at finde videoer, du har set for nylig, og når afspilningshistorikken er slået til, kan vi give dig relevante videoanbefalinger. Du kan administrere din afspilningshistorik ved at slette eller slå den fra. Hvis du sletter din afspilningshistorik helt eller delvist, kan YouTube ikke basere fremtidige videoanbefalinger på det pågældende indhold. Videoer, du ser, mens historikken er slået fra, vises ikke i din historik.

Se afspilningshistorik

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Gå til myactivity.google.com
  3. Klik på YouTube-historik.
  4. Klik på Administrer historik for at se de videoer, du har set.
Bemærk! Du kan ikke se din afspilningshistorik, når du er logget ud.

Slet afspilningshistorik

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Gå til myactivity.google.com
  3. Klik på YouTube-historik
  4. Klik på Administrer historik.
  5. Klik på SLET for at vælge en tidsramme for de videoer, du vil slette.

Hvis du går til fanen Historik direkte fra YouTube, kan du muligvis også se denne mulighed vist som en mulighed for at rydde din afspilningshistorik.

Hvis du ikke har nogen tidligere afspilningshistorik, fjernes YouTube-funktioner, der er afhængige af din afspilningshistorik for at kunne give videoanbefalinger, f.eks. anbefalinger på YouTube-startsiden. Dette gælder for eksempel, hvis du er ny bruger, der ikke har set videoer endnu, eller hvis du vælger at rydde og deaktivere din afspilningshistorik.

Slå afspilningshistorik til eller fra

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Gå til myactivity.google.com
  3. Klik på YouTube-historik
  4. Klik på Slå til eller Slå fra.

På denne side kan du også vælge, hvad der skal vises i din afspilningshistorik, når din afspilningshistorik er aktiveret. På listen over valgmuligheder kan du vælge at:

Bemærk! Hvis du går til fanen Historik direkte fra YouTube, kan du muligvis også se denne mulighed vist som en mulighed for at sætte din afspilningshistorik på pause.

Fjern en video fra afspilningshistorikken

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Gå til myactivity.google.com
  3. Klik på YouTube-historik
  4. Klik på Administrer historik.
  5. Klik på knappen Slet ud for den video, du vil fjerne.
Bemærk! Hvis du fjerner videoer fra din afspilningshistorik, mens din enhed er offline, kan der gå et par timer, før ændringerne foretages.

Søg i afspilningshistorik

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Gå til myactivity.google.com
  3. Klik på YouTube-historik
  4. Klik på Administrer historik.
  5. Klik på Søg .

Slet din YouTube-historik automatisk

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Gå til myactivity.google.com
  3. Klik på YouTube-historik
  4. Klik på Administrer historik.
  5. Klik på Automatisk sletning.
  6. Vælg et tidsinterval, og klik på Næste.
  7. Klik på Bekræft, når du er færdig.

Sæt afspilningshistorikken på pause, og ryd den, når du er logget ud

Selv når du er logget ud, forbedrer YouTube dine anbefalinger på baggrund af de videoer, du ser på din enhed.

Sådan slår du din afspilningshistorik fra eller sletter den, når du er logget ud:

1. Gå til YouTube-appen.
  2. Tryk på profilbilledet
  3. Tryk på Indstillinger
  4. Tryk på Historik og privatliv.
  5. Tryk på Ryd afspilningshistorik eller Sæt afspilningshistorik på pause.