Se din afspilningshistorik, ryd den, eller sæt den på pause (når du er logget ind)

Afspilningshistorikken på YouTube gør det nemt at finde videoer, du har set for nylig, og forbedrer dine videoanbefalinger. Du kan administrere din afspilningshistorik ved at rydde den eller sætte den på pause. Alle videoer, som du ser, mens historikken er sat på pause, bliver ikke vist i din historik. De vil heller ikke blive brugt til at forbedre dine anbefalinger.

Abonner på vores TeamYouTube-kanal for at få de seneste opdateringer, tips og hjælp.

Se din afspilningshistorik, ryd den, eller sæt den på pause (når du er logget ind)

Log ind, og gå til myactivity.google.com for at finde videoer, som du har set i YouTube-appen eller på websitet, mens du har været logget ind. Det omfatter også videoer, du har set i en YouTube-afspiller på andre websites, mens du har været logget ind på Google Chrome.

Ændringer, du foretager i din kontos afspilningshistorik, afspejles på alle enheder, du logger ind på med denne konto.

Hvis du har fjernet en video fra din afspilningshistorik, mens din enhed var offline, kan der gå et par timer, før ændringen bliver synkroniseret.
Hvis du vil se eller slette noget, du tidligere har søgt efter på YouTube, kan du tjekke din søgehistorik.

Den aktuelle computerversion

• Fjern en video: Hvis du vil fjerne en video fra din afspilningshistorik, skal du klikke på Fjern  til højre for videooplysningerne.
  • Ryd afspilningshistorik: Hvis du vil slette hele din afspilningshistorik, skal du klikke på Ryd hele afspilningshistorikken.
  • Sæt afspilningshistorikken på pause: Hvis du vil sætte din historik på pause, skal du klikke på Sæt afspilningshistorik på pause. Videoer, du ser, mens din afspilningshistorik er sat på pause, vises ikke i din afspilningshistorik og vil ikke have indflydelse på dine anbefalinger.

Den gamle computerversion

• Fjern en video: Hvis du vil fjerne en video fra din afspilningshistorik, skal du klikke på Fjern  til højre for videooplysningerne.
  • Ryd afspilningshistorik: Hvis du vil slette hele din afspilningshistorik, skal du klikke på Ryd hele afspilningshistorikken.
  • Sæt afspilningshistorikken på pause: Hvis du vil sætte din historik på pause, skal du klikke på Sæt afspilningshistorik på pause.

Ryd afspilningshistorikken, eller sæt den på pause (når du er logget ud)

Selv når du er logget ud, forbedrer YouTube dine anbefalinger på baggrund af de videoer, du ser på din enhed. Du kan rydde eller sætte historikken på pause fra din enhed.

Bemærk! Hvis du vil se din afspilningshistorik på din computer, når du er logget ud, skal du bruge timeglasset nederst på en vilkårlig YouTube-side.

Søg i afspilningshistorikken på en computer

Hvis du vil finde videoer, du har set før, kan du søge i din afspilningshistorik.

1. Gå til din Afspilningshistorik.
  2. Gå til "Søg i afspilningshistorik" øverst til højre.
  3. Skriv det, du søger efter, i feltet.
  4. Klik på Søg  .

Se vores andre artikler for at få flere oplysninger om søgehistorik og administration af anbefalinger.

Slet din søge- og afspilningshistorik automatisk

Du kan vælge at slette din søge- og afspilningshistorik på YouTube automatisk efter et bestemt stykke tid.

1. Gå til din Google-konto på din computer.
  2. Klik på Data og tilpasning i menuen øverst til venstre.
  3. Under "Aktivitetsadministration" skal du klikke på YouTube-historik og derefter på Administrer aktivitet.
  4. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og såVælg, hvor længe du vil gemme din YouTube-historik
  5. Brug knapperne til at vælge, hvor længe du vil gemme din aktivitet og så Næste Bekræft for at gemme dit valg.

Se eller ryd din søgehistorik

Hvis du vil se eller slette noget, du tidligere har søgt efter på YouTube, kan du tjekke din søgehistorik.

Hvis du bruger YouTube Music

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer din afspilningshistorik i YouTube Music, her