Se din afspilningshistorik, slet den, eller sæt den på pause (når du er logget ind)

Afspilningshistorikken på YouTube gør det nemt at finde videoer, du har set for nylig, og forbedrer dine videoanbefalinger. Du kan administrere din afspilningshistorik ved at slette den eller sætte den på pause. Du kan slette enkelte elementer eller hele din historik. Når du sætter din historik på pause, vil alle de videoer, som du ser, mens historikken er sat på pause, ikke blive vist i historikken, og de vil ikke blive brugt til at forbedre dine anbefalinger. Du kan genoptage registreringen af din historik, når du vil.

Abonner på vores TeamYouTube-kanal for at få de seneste opdateringer, tips og hjælp.

Hvis du har været offline eller mistet forbindelsen til internettet, efter du har sat din afspilningshistorik på pause, anbefaler vi, at du tjekker din afspilningshistorik, når du er online igen, for at se, om historikken vises som forventet. Du kan som altid slette videoer, der vises i din historik. Hvis du har fjernet en video fra din afspilningshistorik, mens din enhed var offline, kan der gå et par timer, før ændringen bliver synkroniseret.

Hvis du vil se eller slette noget, du tidligere har søgt efter på YouTube, kan du tjekke din søgehistorik.

Når du er logget ind, vil du kunne se de ændringer, du foretager i din kontos afspilningshistorik, på alle enheder, du logger ind på med denne konto. Når du er logget ud, vil du muligvis stadig modtage anbefalinger baseret på afspilningshistorikken i din specifikke browser eller app. For at beskytte dine personlige oplysninger er denne historik ikke synlig, men den kan stadig slettes eller sættes på pause. Disse funktioner gælder for den pågældende browser eller app.

Du kan se din afspilningshistorik i YouTube-appen ved at følge vejledningen nedenfor. Din afspilningshistorik gemmes på din Google-konto, hvis Videoer, du ser på YouTube er slået til.

Du kan se en detaljeret oversigt over alle dine aktiviteter i YouTube-apps og administrere dine gemte aktiviteter under Min aktivitet.
Bemærkning til YouTube Music-brugere:
  • Din afspilningshistorik fra YouTube Music-appen vises ikke i din afspilningshistorik på det primære YouTube (i YouTube-appen eller på youtube.com). Videoer, du har set i YouTube-appen eller på youtube.com, vises ikke i afspilningshistorikken i YouTube Music-appen. Hvis du vil se alle videoer, du har afspillet i alle YouTube-apps, skal du gå til myactivity.google.com.
  • Hvis du sætter din afspilningshistorik på pause, gælder dette for din Google-konto som helhed. Det betyder, at hvis du sætter historikken på pause eller starter den igen i YouTube Music-appen, så gælder denne handling for din konto i alle YouTube-apps og på youtube.com.
  • Hvis du sletter en video fra din historik, gælder dette også for hele din Google-konto. Hvis du for eksempel sletter en video fra historikken i din YouTube-app, og du har set præcis den samme video i YouTube Music-appen, slettes den også fra YouTube Music-appen.

Se din afspilningshistorik, slet den, eller sæt den på pause (når du er logget ind)

Gå til myactivity.google.com for at finde videoer, du har set, mens du var logget ind. Dette omfatter videoer, som du har set, mens du har været logget ind på YouTube-appen på mobilenheder og youtube.com. Det omfatter også videoer, du har set i en YouTube-afspiller på andre websites, mens du har været logget ind på Google Chrome. Ændringer, du foretager i din kontos afspilningshistorik, afspejles på alle enheder, du logger ind på med denne konto.

Min aktivitet

Al aktivitet på din YouTube-konto – fra alle enheder og alle apps – afspejles på myactivity.google.com.
Hvis du bruger den primære YouTube-app, kan du også se din aktivitet i appen. Få flere oplysninger om, hvordan du finder disse oplysninger, nedenfor. (Bemærk! YouTube Music-aktivitet vises ikke i den primære YouTube-app).

iPhone og iPad

Hvis du vil se din afspilningshistorik, skal du gå til fanen Samling og trykke på Historik.
  • Fjern en video: Tryk på Mere ud for videooplysningerne på siden Historik, og vælg Fjern fra afspilningshistorik.

Du kan rydde eller sætte din afspilningshistorik på pause ved at trykke på Mere øverst på siden Historik.

• Ryd afspilningshistorikken: Tryk på Ryd afspilningshistorik.
  • Sæt afspilningshistorikken på pause: Tryk på Sæt afspilningshistorik på pause.

Søg i din afspilningshistorik på en iPhone eller iPad for at finde videoer, som du har set tidligere.

1. Gå til fanen Samling .
  2. Tryk på Historik.
  3. Indtast det, du leder efter, i feltet  Søg i afspilningshistorik øverst på siden.
  4. Tryk på Søg nederst på tastaturet.

Andre mobilenheder

Hvis du vil se din afspilningshistorik, skal du gå til fanen Samling og trykke på Historik.
  • Fjern en video: Tryk på Mere  ud for videooplysningerne på siden Historik, og vælg Fjern fra afspilningshistorik.
Du kan rydde eller sætte din afspilningshistorik på pause ved at trykke på Mere øverst på siden Historik.
  • Ryd afspilningshistorikken: Tryk på Ryd afspilningshistorik.
  • Sæt afspilningshistorikken på pause: Tryk på Sæt afspilningshistorik på pause.
Mobilwebsite

Hvis du vil se din afspilningshistorik, skal du gå til fanen Konto  og trykke på Historik.

• Fjern en video: Tryk på Mere ud for videooplysningerne på siden Historik, og vælg Fjern fra afspilningshistorik.

Hvis du vil rydde eller sætte din afspilningshistorik på pause, skal du trykke på Mere og derefter på Indstillinger > Historik.

• Ryd afspilningshistorikken: Tryk på Ryd hele afspilningshistorikken.
  • Sæt afspilningshistorikken på pause: Tryk på Sæt afspilningshistorik på pause.
Computer
Hvis du ikke kan følge disse instruktioner, bruger du sandsynligvis den gamle version af YouTube. Hvis du bruger en nyere browser, kan du opdatere til den nyeste version af YouTube.

Den aktuelle computerversion

Se din afspilningshistorik ved at vælge Historik i guiden .

• Fjern en video: Vælg Fjern fra afspilningshistorik til højre for videooplysningerne for at fjerne en video fra din afspilningshistorik.
  • Ryd afspilningshistorikken: Vælg Ryd hele afspilningshistorikken for at slette hele din historik.
  • Sæt afspilningshistorikken på pause: Vælg Sæt afspilningshistorik på pause for at sætte registrering af din historik på pause. Videoer, du ser, mens din afspilningshistorik er sat på pause, vises ikke i din afspilningshistorik og vil ikke have indflydelse på dine anbefalinger.

Den gamle computerversion

Få adgang til din afspilningshistorik ved at vælge Historik i guiden eller timeglasset  nederst på en vilkårlig YouTube-side.

• Fjern en video: Vælg Fjern fra afspilningshistorik til højre for videooplysningerne for at fjerne en video fra din afspilningshistorik.
  • Ryd afspilningshistorikken: Vælg Ryd hele afspilningshistorikken for at slette hele din historik.
  • Sæt afspilningshistorikken på pause: Vælg Sæt afspilningshistorik på pause for at sætte registrering af din historik på pause. Videoer, du ser, mens din afspilningshistorik er sat på pause, vises ikke i din afspilningshistorik og vil ikke have indflydelse på dine anbefalinger.
Tv, spillekonsol eller boks til mediestreaming

Se din afspilningshistorik ved at vælge Historik i guiden.

Du kan rydde din afspilningshistorik ved at gå til Indstillinger  i guiden og derefter vælge Ryd afspilningshistorik.

Ryd afspilningshistorikken, eller sæt den på pause (når du er logget ud)

Selv når du er logget ud, forbedrer YouTube dine anbefalinger på baggrund af de videoer, du ser på din enhed. Du kan rydde historikken på din enhed eller sætte den på pause – se vejledningen ovenfor for at få flere oplysninger om, hvordan du gør på forskellige enheder.

Bemærk! For at få adgang til din afspilningshistorik på din computer, når du er logget ud, skal du bruge timeglasset nederst på en vilkårlig YouTube-side.

Søg i afspilningshistorikken på en computer

Søg i din afspilningshistorik på en computer for at finde videoer, som du har set tidligere.

1. Gå til "Søg i afspilningshistorik" øverst på søgesiden.
  2. Skriv det, du søger efter, i feltet.
  3. Klik på Søg .

Se vores andre artikler for at få flere oplysninger om søgehistorik, fjernelse af anbefalet indhold og forbedring af dine anbefalinger.