Consultar, suprimir o activar o desactivar l'historial de visualitzacions

L'historial de visualitzacions de YouTube t'ajuda a trobar els vídeos que has vist recentment i, quan està activat, ens permet oferir-te recomanacions de vídeos rellevants. Pots controlar l'historial de visualitzacions suprimint-lo o desactivant-lo. Si suprimeixes tot l'historial de visualitzacions o una part, YouTube no basarà les recomanacions de vídeos futures en aquest contingut. Els vídeos que miris mentre l'historial estigui desactivat no es mostraran a l'historial.

Consultar l'historial de visualitzacions

1. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  2. Ves a myactivity.google.com.
  3. Fes clic a Historial de YouTube.
  4. Fes clic a Gestiona l'historial per consultar quins vídeos has mirat.
Nota: no pots veure el teu historial de visualitzacions amb la sessió tancada.

Suprimir l'historial de visualitzacions

1. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  2. Ves a myactivity.google.com.
  3. Fes clic a Historial de YouTube.
  4. Fes clic a Gestiona l'historial.
  5. Fes clic a SUPRIMEIX per triar un període de temps per als vídeos que vulguis suprimir.

Si visites la pestanya Historial directament des de YouTube, és possible que aquesta opció també et permeti esborrar l'historial de visualitzacions.

Si no tens cap historial de visualitzacions anterior significatiu, se suprimiran les funcions de YouTube que es basen en el teu historial de visualitzacions per oferir-te recomanacions de vídeos, com ara les recomanacions de la pàgina d'inici de YouTube. Per exemple, això és aplicable si ets un usuari nou abans de veure cap vídeo o si decideixes esborrar i desactivar l'historial de visualitzacions.

Activar o desactivar l'historial de visualitzacions

1. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  2. Ves a myactivity.google.com.
  3. Fes clic a Historial de YouTube.
  4. Fes clic a Activa o Desactiva.

En aquesta pàgina, també pots triar què vols incloure en l'historial de visualitzacions mentre estigui activat. Si selecciones una opció de la llista, pots fer el següent:

Nota: si visites la pestanya Historial directament des de YouTube, és possible que aquesta opció també et permeti posar en pausa l'historial de visualitzacions.

Suprimir un vídeo de l'historial de visualitzacions

1. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  2. Ves a myactivity.google.com.
  3. Fes clic a Historial de YouTube.
  4. Fes clic a Gestiona l'historial.
  5. Fes clic al botó de supressió que hi ha al costat del vídeo que vols suprimir.
Nota: si suprimeixes algun vídeo de l'historial de visualitzacions mentre el dispositiu no té connexió, els canvis poden tardar unes hores a aplicar-se.

Fer cerques a l'historial de visualitzacions

1. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  2. Ves a myactivity.google.com.
  3. Fes clic a Historial de YouTube.
  4. Fes clic a Gestiona l'historial.
  5. Fes clic a Cerca .

Suprimir automàticament l'historial de YouTube

1. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  2. Ves a myactivity.google.com.
  3. Fes clic a Historial de YouTube.
  4. Fes clic a Gestiona l'historial.
  5. Fes clic a Supressió automàtica.
  6. Selecciona l'interval de temps que prefereixis i fes clic a Següent.
  7. Quan hagis acabat, fes clic a Confirma.

Esborrar l'historial de visualitzacions i posar-lo en pausa amb la sessió tancada

Fins i tot amb la sessió tancada, YouTube millora les recomanacions en funció dels vídeos que miris en un dispositiu determinat.

Per desactivar o suprimir l'historial de visualitzacions amb la sessió tancada:

1. Ves a YouTube.
  2. Selecciona Historial .
  3. Selecciona Esborra tot l'historial de visualitzacions o Posa en pausa l'historial de visualitzacions.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google