Consultar, esborrar o posar en pausa l'historial de visualitzacions (amb la sessió iniciada)

L'historial de visualitzacions de YouTube t'ajuda a trobar fàcilment els vídeos que has vist recentment i millora les recomanacions de vídeos. Pots gestionar l'historial de visualitzacions esborrant-lo o posant-lo en pausa. Els vídeos que vegis mentre l'historial de visualitzacions estigui en pausa no es mostraran a l'historial ni es faran servir per millorar les recomanacions.

Subscriu-te al nostre canal TeamYouTube per rebre les últimes novetats, consells i ajuda.

Consultar, esborrar o posar en pausa l'historial de visualitzacions (amb la sessió iniciada)

Inicia la sessió i ves a myactivity.google.com, on trobaràs els vídeos que has mirat a l'aplicació YouTube o a youtube.com amb la sessió iniciada. També inclou els vídeos que has vist en un reproductor de YouTube en altres llocs web amb la sessió iniciada a Google Chrome.

Els canvis que facis a l'historial de visualitzacions del teu compte es reflectiran en tots els dispositius en què iniciïs la sessió.

Si has suprimit un vídeo de l'historial de visualitzacions mentre el dispositiu estava sense connexió, els canvis poden tardar unes hores a sincronitzar-se.
Per veure o suprimir el contingut que has cercat anteriorment a YouTube, consulta el teu historial de cerques.

Interfície actual per a ordinadors

• Per suprimir un vídeo de l'historial de visualitzacions, selecciona Suprimeix  a la dreta de la informació del vídeo.
  • Per esborrar l'historial de visualitzacions complet, fes clic a Esborra tot l'historial de visualitzacions.
  • Per posar en pausa l'historial de visualitzacions, fes clic a Posa en pausa l'historial de visualitzacions. Els vídeos que vegis mentre l'historial de visualitzacions estigui en pausa no es mostraran a l'historial ni influiran en les recomanacions.

Interfície antiga per a ordinadors

• Per suprimir un vídeo de l'historial de visualitzacions, selecciona Suprimeix  a la dreta de la informació del vídeo.
  • Per esborrar l'historial de visualitzacions complet, fes clic a Esborra tot l'historial de visualitzacions.
  • Per posar en pausa l'historial de visualitzacions, fes clic a Posa en pausa l'historial de visualitzacions.

Esborrar l'historial de visualitzacions o posar-lo en pausa (amb la sessió tancada)

Fins i tot amb la sessió tancada, YouTube millora les recomanacions en funció dels vídeos que veus en un dispositiu determinat. Pots esborrar l'historial o posar-lo en pausa des del teu dispositiu.

Nota: per veure l'historial de visualitzacions al teu ordinador amb la sessió tancada, selecciona el rellotge de sorra a la part inferior de qualsevol pàgina de YouTube.

Fer cerques a l'historial de visualitzacions en un ordinador

Per trobar vídeos que ja has mirat, cerca'ls al teu historial de visualitzacions.

1. Ves a Historial de visualitzacions.
  2. A la part superior dreta, fes clic a "Cerca a l'historial de visualitzacions".
  3. Escriu allò que vulguis trobar al quadre de cerca.
  4. Fes clic a Cerca .

Consulta altres articles per obtenir més informació sobre l'historial de cerques i sobre com pots gestionar les recomanacions.

Suprimir automàticament l'historial de cerques i de visualitzacions

Pots optar per suprimir l'historial de cerques i de visualitzacions de YouTube automàticament al cap d'un temps determinat.

1. A l'ordinador, ves al teu Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació superior de l'esquerra, fes clic a Dades i personalització.
  3. A "Controls d'activitat", fes clic a Historial de YouTube i, a continuació, a Gestiona l'activitat.
  4. A la part superior dreta, fes clic a Més Més i, a continuació, Conserva l'activitat durant.
  5. Fes clic al botó per definir quant de temps vols conservar l'activitat i, a continuació, Següent confirma per desar l'opció triada.

Consultar o esborrar el teu historial de cerques

Per veure o suprimir el contingut que has cercat anteriorment a YouTube, consulta el teu historial de cerques.

Si fas servir YouTube Music

Obtén més informació sobre com pots gestionar l'historial de visualitzacions de YouTube Music en aquest enllaç.