Ankevideoer til YouTubes partnerprogram

Hvis du er med i dette programmet, kan du anke avgjørelsen om suspensjon fra YouTubes partnerprogram (YPP). Vi vil gjerne høre hva du har å si til denne avgjørelsen – det er derfor vi har opprettet dette programmet. Hvis kanalen din er suspendert fra YPP, kan du lage en video der du forteller oss mer om kanalen din og innholdet ditt. Teamene våre gjør en vurdering, og hvis mulig slår vi på funksjonen for inntektsgenerering på kanalen din igjen.

Kanalen din blir vurdert slik den fremstår nå. Derfor skal du ikke slette noen videoer før du sender inn anken.

Slik anker du

1. Lag videoen innen sju dager etter suspensjonen. Du finner mer informasjon om hva som må være med, under «Retningslinjer for ankevideoer» i denne artikkelen.
  2. Logg på YouTube med den suspenderte kanalen din.
  3. Last opp ankevideoen som ikke oppført.
  4. Gå til studio.youtube.com/channel/UC/monetization.
  5. Klikk på knappen for å anke.
    • Du kan bare anke hvis du er kvalifisert for pilotprogrammet.
  6. Oppgi nettadressen til den ikke-oppførte videoen din, og klikk på «Send inn».
  7. Teamene våre kommer tilbake til deg med en avgjørelse.
    • Hvis anken blir godkjent, ser du et varsel i Studio-kontoen din. På siden for inntektsgenerering i kontoen din ser du også at inntektsgenerering er slått på igjen.
    • Hvis anken blir avvist, forblir kontoen din suspendert. Vi gir deg tilbakemelding om anken på siden for inntektsgenerering i kontoen din. Du kan søke om å bli med i YPP igjen om 30 dager, men søknaden blir ikke godkjent før du har rettet opp i problemene som ble rapportert for kanalen din under evalueringen.

Retningslinjer for ankevideoer

Ankevideoen din må være i tråd med visse retningslinjer for format og innhold for å bli vurdert. Programmet er foreløpig i betaversjon, så denne veiledningen kan endres i fremtiden.

Følgende kriterier gjelder for formatet

• Hele anken skal være i videoformat. Ikke legg til informasjon om anken i beskrivelsen.
  • Videoen skal være under fem minutter lang.
  • Videoen må ha status som ikke oppført.
  • Videoen må være lastet opp på kanalen du anker på vegne av.
  • Videoen må være på et støttet språk. Vi støtter foreløpig bare engelsk.

Dette må du inkludere

Vi vil gjerne vite mer om hvordan du lager innhold, slik at vi kan danne oss et bedre bilde av den kreative prosessen din. Følgende kriterier gjelder for videoinnholdet:

• Nettadressen til kanalen din må være inkludert.
  • Du må henvise til innholdsretningslinjene for AdSense. Sørg for at du henviser til de aktuelle delene av retningslinjene, og at du gir eksempler på hvordan kanalen din overholder disse.
  • Fokusér på kanalen som helhet, ikke bare på enkeltvideoer som er i tråd med retningslinjene.
  • Gi oss visuelle eksempler på hvordan du lager innhold. Der det er mulig, bør du prøve å knytte det du viser i ankevideoen, opp mot det som finnes på kanalen din. Du kan
    • filme deg selv i videoen eller legge på et kommentarspor
    • vise hvordan du filmer innholdet ditt
    • vise hvordan du redigerer innholdet ditt