Appellér suspendering fra eller afvisning af en ansøgning til YouTubes partnerprogram

Hvis du mener, at din kanal er blevet suspenderet fra YouTubes partnerprogram (YPP) ved en fejl, eller din ansøgning om at deltage i YPP er blevet afvist ved en fejl, har du mulighed for at appellere. Du kan appellere ved at oprette og indsende en videoappel eller ved at kontakte Youtuber-support i YouTube Studio.

Når du har indsendt din appel, svarer vi inden for 14 dage med en afgørelse. Hvis du får medhold i din appel, godkender vi din kanal til YPP eller slår indtægtsgenerering til igen inden for 30 dage. Hvis din appel afvises, kan du stadig ansøge om at komme med i YPP igen 90 dage efter datoen for suspenderingen eller afvisningen af ansøgningen.

Når vi gennemgår din appel, vurderes din kanal i dens nuværende tilstand. Det betyder, at du ikke skal slette videoer, før du indsender din appel.

Vigtigt! Du skal indsende din appel inden for 21 dage efter suspendering. Denne dato vises også i YouTube Studio i oversigten over indtægtsgenerering på din kanal ud for knappen Start appel.

Appellér med video

Hvis du er kvalificeret til at appellere med video, skal du følge disse retningslinjer, når du opretter din video:

Retningslinjer for formatet

• Kun video (du skal ikke angive appeloplysninger i beskrivelsen)
  • Videoen må maksimalt vare 5 minutter
  • Skjult
  • Videoen skal uploades på den kanal, du appellerer på vegne af, og sendes fra din konto
  • Det talte sprog skal være et understøttet sprog (eller der skal være engelske undertekster, som ikke er genereret automatisk):
    • Arabisk, bengalsk, engelsk, fransk, hindi, indonesisk, japansk, kinesisk, koreansk, portugisisk, russisk, spansk, thai, tyrkisk, vietnamesisk

Statussen skal være

• Skjult
  • Ny upload

Hvad skal medtages?

Vi vil gerne vide, hvordan du skaber dit indhold, og tage et kig på din proces bag kulisserne. Din video skal:

1. Inkludere din kanals webadresse inden for de første 30 sekunder af videoen.
  2. Se vores programpolitikker (en del af vores politikker for indtægtsgenerering på YouTube-kanaler). Sørg for, at du henviser til specifikke dele af politikkerne og kommer med eksempler på, hvordan din kanal følger retningslinjerne.
  3. Fokusere på kanalen i sin helhed og ikke kun på enkeltstående videoer, der følger vores retningslinjer.
  4. Angive visuelle eksempler på, hvordan dit indhold er blevet skabt. Vise, hvordan du har redigeret eller filmet indholdet, og prøve at knytte det, du viser i din videoappel, til andet indhold på din kanal. Du kan:
    • Selv medvirke i videoen, eller du kan lave en voiceover
    • Vise, hvordan dit indhold er blevet filmet
    • Vise, hvordan dit indhold er blevet redigeret
Bemærk! Hvis du er musiker, skal du vise, hvordan du laver din musik, og, hvis det er relevant, forklare, hvordan du har lavet din musikvideo sammen med andre (f.eks. producere og videografer).

Når din videoappel er klar, skal du følge denne vejledning for at uploade og indsende den:

1. Log ind på YouTube Studio
  2. Upload din appelvideo som skjult, og kopiér webadressen
  3. Gå til Tjen penge for at se oversigten over indtægtsgenerering på din kanal
  4. Klik for at starte appelprocessen
  5. Angiv webadressen for din skjulte video, og klik på Send

Appellér ved at kontakte Youtubersupport

1. Log ind på YouTube Studio
  2. Gå til Tjen penge for at se oversigten over indtægtsgenerering på din kanal
  3. Se muligheden Appellér beslutningen, hvis du mener, at vi har begået en fejl
  4. Se vejledningen, og klik på Start appel for at starte kontaktprocessen

Hvis muligheden for at appellere ved at kontakte Youtuber-support ikke vises i YouTube Studio, kan du kontakte os her.