Apel·lar contra la suspensió del Programa per a partners de YouTube o el rebuig d'una sol·licitud

Si creus que el teu canal s'ha suspès per error del Programa per a partners de YouTube (YPP) o penses que la sol·licitud per unir-t'hi no s'hauria d'haver rebutjat, tens l'opció de presentar una apel·lació. Pots fer-ho creant i enviant una apel·lació per vídeo o contactant amb l'assistència per a creadors des de YouTube Studio.

Un cop hagis enviat l'apel·lació, els nostres equips respondran en un termini de 14 dies per comunicar-te la decisió. Si la teva apel·lació s'accepta, aprovarem o tornarem a aprovar el teu canal perquè formi part de l'YPP, o bé tornarem a activar la monetització en un termini de 30 dies. Si es rebutja, podràs tornar a sol·licitar participar en l'YPP 90 dies després de la data de suspensió o de rebuig de la sol·licitud.

Quan revisem l'apel·lació, el teu canal s'avaluarà en l'estat actual. Això significa que no has de suprimir cap vídeo abans d'enviar l'apel·lació.

Important: has d'enviar l'apel·lació en un termini de 21 dies després de la suspensió. Aquesta data també es mostra a la visió general de la monetització del teu canal a YouTube Studio, al costat del botó Inicia l'apel·lació.

Presentar una apel·lació per vídeo

Si compleixes els requisits per presentar una apel·lació per vídeo, segueix aquestes directrius a l'hora de crear-la:

El format ha de complir aquests requisits:

• Només ha d'incloure contingut de vídeo (no has d'afegir informació sobre l'apel·lació a la descripció).
  • Ha de tenir una durada inferior a 5 minuts.
  • Ha d'estar definit com a ocult.
  • Ha d'estar penjat al canal relacionat amb l'apel·lació i enviat des del teu compte.
  • Ha d'estar narrat en un idioma compatible (o incloure subtítols en anglès que no s'hagin generat automàticament):
    • Anglès, àrab, bengalí, coreà, espanyol, francès, hindi, indonesi, japonès, portuguès, rus, tailandès, turc, vietnamita i xinès.

L'estat ha de ser:

• Ocult
  • Nova pujada

Què ha d'incloure

Volem entendre com crees el teu contingut i veure el procés entre bastidors. El teu vídeo ha de complir els requisits següents:

1. Mostra l'URL del teu canal durant els 30 primers segons del vídeo.
  2. Consulta les nostres polítiques del programa (part de les nostres polítiques de monetització de canals de YouTube). Assegura't d'abordar parts concretes de les polítiques i donar exemples concrets que demostrin que el teu canal segueix les nostres directrius.
  3. Centra't en el canal en el seu conjunt, no només en vídeos concrets que compleixin les nostres directrius.
  4. Proporciona exemples visuals de com es va crear el teu contingut. Mostra com has editat o gravat el contingut, i prova de connectar el que mostres a l'apel·lació per vídeo amb altres continguts del teu canal. Pots fer el següent:
    • Sortir al vídeo o afegir-hi una veu en off.
    • Mostrar com s'ha gravat el contingut.
    • Mostrar com s'ha editat el contingut.
Nota: si ets un artista musical, mostra com crees la teva música i, si és rellevant, explica com has creat el vídeo musical amb altres persones (per exemple, productors o videògrafs).

Un cop l'apel·lació per vídeo estigui a punt, segueix aquests passos per penjar-la i enviar-la:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Penja el vídeo de l'apel·lació com a ocult i copia l'URL.
  3. Ves a Guanys per obtenir una visió general de la monetització del teu canal.
  4. Fes clic per iniciar el procés d'apel·lació.
  5. Introdueix l'URL del vídeo ocult i fes clic a Envia.

Presentar una apel·lació amb l'equip d'assistència per a creadors

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Ves a Guanys per obtenir una visió general de la monetització del teu canal.
  3. Consulta l'opció Presenta una apel·lació si creus que hem comès un error.
  4. Consulta les instruccions i fes clic a Inicia l'apel·lació per iniciar el procés per contactar amb l'equip.

Si l'opció d'apel·lar amb l'assistència per a creadors no es mostra a YouTube Studio, contacta amb nosaltres.