Köa videor på YouTube

Använd köfunktionen för att ställa in videor du vill titta på härnäst utan att avbryta din nuvarande session. Läs mer om hur du köar videor på datorn/webben eller går med i YouTube Premium om du vill använda den här funktionen på mobila enheter och surfplattor.

How to add videos to your queue on your computer

Prenumerera på kanalen YouTube Viewers för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Om du vill köa videor på mobila enheter och surfplattor måste du ha ett YouTube Premium-medlemskap. Läs mer om YouTube Premium-förmåner eller hur du går med i YouTube Premium.

How to queue videos on your mobile device

Så här lägger du till videor i din kö från en Android-enhet:

1. Logga in på ditt Premium-konto.
  2. Hitta videon du vill lägga till i kön.
  3. Tryck på Mer ” bredvid videotiteln.
  4. Välj Spela upp nästa video i kön  eller Spela upp sista videon i kön .