Sett videoer i kø på YouTube

Med køfunksjonen kan du legge til videoer du vil se etterpå, uten å avbryte avspillingen. Finn ut hvordan du setter videoer i kø i nettleseren, eller skaff deg YouTube Premium for å bruke denne funksjonen på mobilenheter og nettbrett.

How to add videos to your queue on your computer

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Hvis du skal legge til videoer i køen på en datamaskin, kan du gjøre følgende:

1. Finn en video du vil sette i kø.
  2. Klikk på Mer » ved siden av videotittelen.
  3. Velg Legg i køen.

Eller så kan du:

1. Finn en video du vil sette i kø.
  2. Hold markøren over videoen.
  3. Velg Legg i køen .
Merk: Køen lagres ikke når du lukker nettleseren. Hvis du vil se videre senere, anbefaler vi at du lagrer de aktuelle videoene i Se senere-spillelisten.