Video's in de wachtrij zetten op YouTube

Gebruik de wachtrijfunctie om video's te selecteren die je als volgende wilt bekijken zonder je huidige kijksessie te onderbreken. Ontdek hoe je video's in de wachtrij zet op desktop/internet of word lid van YouTube Premium om deze functie op je mobiel of tablet te gebruiken.

How to add videos to your queue on your computer

Abonneer je op het YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Je kunt op een van de volgende manieren op je computer video's toevoegen aan de wachtrij:

1. Zoek de video die je aan je wachtrij wilt toevoegen.
  2. Tik op Meer '' naast de videotitel.
  3. Selecteer Toevoegen aan wachtrij.

Optie 2:

1. Zoek de video die je aan je wachtrij wilt toevoegen.
  2. Plaats je cursor op de video.
  3. Selecteer Toevoegen aan wachtrij .
Opmerking: De wachtrij wordt niet opgeslagen als je de browser sluit. Als je later verder wilt kijken, kun je de video's het beste opslaan in je playlist Later bekijken.