YouTube-videoiden lisääminen jonoon

Jono-ominaisuudella voit lisätä videoita katselujonoon keskeyttämättä käynnissä olevaa katselua. Katso, miten voit lisätä videoita jonoon tietokoneella tai verkossa. Tilaa YouTube Premium, jos haluat käyttää ominaisuutta mobiililaitteella tai tabletilla.

How to add videos to your queue on your computer

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Voit lisätä videoita jonoon tietokoneella kahdella tavalla:

1. Etsi video, jonka haluat lisätä jonoon.
  2. Napauta videon nimen vierestä Lisää ".
  3. Valitse Lisää jonoon.

Toinen tapa:

1. Etsi haluamasi video.
  2. Vie hiiri videon päälle.
  3. Valitse Lisää jonoon .
Huom. Jono poistetaan selaimen sulkemisen jälkeen. Jos haluat jatkaa videoiden katsomista myöhemmin, tallenna videot Katso myöhemmin ‑soittolistaan.