Sæt videoer i kø på YouTube

Brug køfunktionen til at vælge de videoer, du vil se som det næste, uden at afbryde den igangværende video. Se, hvordan du sætter videoer i kø i en browser på en computer, eller tilmeld dig YouTube Premium for at bruge denne funktion på dine mobilenheder og tablets.

How to add videos to your queue on your computer

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Du skal have et YouTube Premium-medlemskab for at kunne sætte videoer i kø på mobilenheder og tablets. Få flere oplysninger om YouTube Premium-fordele, eller tilmeld dig YouTube Premium.

How to queue videos on your mobile device

Sådan føjer du videoer til din kø fra en iPhone eller iPad:

1. Log ind på din Premium-konto.
  2. Find den video, du vil føje til din kø.
  3. Klik på Mere '' ud for videoens titel.
  4. Vælg Afspil som næste i køen eller Afspil som sidste i køen .