Sæt videoer i kø på YouTube

Brug køfunktionen til at vælge de videoer, du vil se som det næste, uden at afbryde den igangværende video. Se, hvordan du sætter videoer i kø i en browser på en computer, eller tilmeld dig YouTube Premium for at bruge denne funktion på dine mobilenheder og tablets.

How to add videos to your queue on your computer

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Hvis du vil føje videoer til køen på din computer, kan du gøre følgende:

1. Find den video, du vil føje til din kø.
  2. Klik på Mere '' ud for videoens titel.
  3. Vælg Føj til kø.

Du kan også gøre følgende:

1. Find den video, du vil føje til din kø.
  2. Hold markøren over videoen.
  3. Vælg Føj til kø .
Bemærk! Din kø gemmes ikke, når du lukker din browser. Hvis du gerne vil se videre senere, anbefaler vi, at du gemmer videoer på playlisten Se senere.