Plaas video’s op ’n waglys op YouTube

Gebruik die waglyskenmerk om video’s op te stel om volgende te kyk sonder om jou huidige kyksessie te onderbreek. Vind uit hoe om video’s op ’n waglys te plaas op ’n rekenaar of die web, of sluit aan by YouTube Premium om hierdie kenmerk op jou mobiele en tablettoestelle te gebruik.

Hoe om video's by jou waglys te voeg op jou rekenaar

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Om op jou rekenaar video’s by jou waglys te voeg, kan jy:

1. Die video soek wat jy by jou waglys wil voeg.
  2. Klik Meer '' langs die videotitel.
  3. Kies Voeg by waglys.

Óf jy kan:

1. Die video soek wat jy by jou waglys wil voeg.
  2. Hou oor die video.
  3. Kies Voeg by waglys .
Let wel: Jou waglys sal nie gestoor word nadat jy jou blaaier toegemaak het nie. Ons stel voor dat jy video’s op jou Kyk Later-snitlys stoor as jy later verder wil kyk.