Plaas video’s op ’n waglys op YouTube

Gebruik die waglyskenmerk om video’s op te stel om volgende te kyk sonder om jou huidige kyksessie te onderbreek. Vind uit hoe om video’s op ’n waglys te plaas op ’n rekenaar of die web, of sluit aan by YouTube Premium om hierdie kenmerk op jou mobiele en tablettoestelle te gebruik.

Hoe om video's by jou waglys te voeg op jou rekenaar

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Jy moet ’n YouTube Premium-lidmaatskap hê om video’s op ’n waglys te plaas op mobiele toestelle en tablette. Kry meer inligting oor YouTube Premium-voordele of sluit aan by YouTube Premium.

How to queue videos on your mobile device

Hoe om op ’n Android-toestel video’s by jou waglys te voeg:

1. Meld aan by jou Premium-rekening.
  2. Die video soek wat jy by jou waglys wil voeg.
  3. Klik Meer '' langs die videotitel.
  4. Kies Speel volgende op waglys  of Speel laaste op waglys .