Luvattomasta veloituksesta ilmoittaminen

Jos näet korttisi tai pankkitilisi tiliotteella veloituksen YouTubessa tehdystä digitaalisesta ostosta, jota et ole tehnyt, voit ilmoittaa veloituksesta tukitiimillemme 120 päivän kuluessa maksutapahtumasta.

Vaihe 1: Tunnista YouTuben veloitukset

Kaikki YouTube-ostot merkitään tiliotteeseen nimellä GOOGLE*YouTube [palvelun nimi]. Esimerkiksi YouTube TV:n veloituksen kohdalla lukee GOOGLE*YouTube TV.

Jos veloituksen muoto ei ole tämä, se ei ole peräisin YouTubesta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä pankkiisi tai korttisi myöntäjään.

Vaihe 2: Kysy asiasta perheenjäseniltäsi ja kavereiltasi

Jos et tunnista YouTuben maksutapahtumaa, kysy perheenjäseniltäsi ja kavereiltasi

• ovatko he tehneet ostoksen
  • onko lapsi mahdollisesti pelannut peliä, josta on seurannut veloituksia.

Jos luvaton veloitus paljastuu tahattomaksi eikä kyse ole petoksesta, voit pyytää hyvitystä.

Vaihe 3: Tee vaatimus ja seuraa sitä

Kun olet vahvistanut, että veloitus on peräisin YouTubesta eikä kukaan tuntemasi henkilö ole tehnyt siihen liittyvää ostosta, ilmoita veloituksesta tukitiimillemme 120 päivän sisällä maksutapahtumasta. Löydät vaatimuksen sen tekemiseen käyttämäsi sähköpostiosoitteen ja vaatimuksen tunnuksen avulla (tunnus lähetettiin sähköpostiisi).