Administrer betalingsmåter

Følg veiledningen nedenfor for å endre eller slette en betalingsmåte. Du kan også legge til en alternativ betalingsmåte for å sikre at abonnementet ditt ikke deaktiveres hvis den primære betalingsmåten din ikke kan belastes.

Endre standard betalingsmåte

1. Gå til youtube.com/paid_memberships.
  2. Klikk på Administrer abonnementet.​
  3. Klikk på Endre ved siden av den gjeldende betalingsmåten din.
  4. Klikk på nedoverpilen Minimize ved siden av betalingsmåten.
  5. Velg en annen betalingsmåte eller Legg til et kreditt- eller debetkort.
  6. Skriv inn kortnummeret ditt (om nødvendig).
  7. Klikk på Send.

Slett en betalingsmåte

Hvis du vil slette en betalingsmåte, går du til Google Pay og klikker på Fjern på betalingsmåten du vil slette.

Legg til en alternativ betalingsmåte

1. Gå til youtube.com/paid_memberships.
  2. Klikk på Administrer abonnementet.​
  3. Klikk på Endre ved siden av «Alternativ betalingsmåte».
  4. Klikk på Legg til et kreditt- eller debetkort.
  5. Skriv inn kortnummeret.
  6. Klikk på Send.