Je betaalmethoden beheren

Volg de instructies hieronder om een betaalmethode te wijzigen of te verwijderen. Je kunt ook een alternatieve betaalmethode toevoegen om er zeker van te zijn dat je lidmaatschap actief blijft, zelfs als je primaire betaalmethode niet werkt.

Je standaard betaalmethode wijzigen

1. Ga naar youtube.com/paid_memberships.
  2. Klik op Lidmaatschap beheren.
  3. Klik naast je bestaande betaalmethode op Bewerken.
  4. Klik naast je betaalmethode op de pijl-omlaag Minimize.
  5. Selecteer een andere betaalmethode of kies Creditcard of pinpas toevoegen.
  6. Voer je kaartnummer in (als dit van toepassing is).
  7. Klik op Verzenden.

Een betaalmethode verwijderen

Als je een betaalmethode wilt verwijderen, ga je naar Google Pay en klik je op Verwijderen bij de betaalmethode die je wilt verwijderen.

Een alternatieve betaalmethode toevoegen

1. Ga naar youtube.com/paid_memberships.
  2. Klik op Lidmaatschap beheren.
  3. Klik naast 'Alternatieve betaalmethode' op Bewerken.
  4. Klik op Creditcard of pinpas toevoegen.
  5. Voer je kaartnummer in.
  6. Klik op Verzenden.