Administrer dine betalingsmetoder

Følg nedenstående vejledning for at ændre eller slette en betalingsmetode. Du kan også tilføje en alternativ betalingsform for at sikre, at dine abonnementer forbliver aktive, selvom din primære betalingsmetode ikke kan debiteres.

Skift din standardbetalingsmetode

1. Besøg youtube.com/paid_memberships.
  2. Klik på Administrer medlemskab.
  3. Klik på Rediger ud for din eksisterende betalingsmetode.
  4. Klik på pil ned Minimize ud for din betalingsmetode.
  5. Vælg en anden betalingsmetode eller Tilføj betalingskort.
  6. Angiv dit kortnummer (hvis relevant).
  7. Klik på Send.

Slet en betalingsmetode

Slet en betalingsmetode ved at gå til Google Pay og klikke på Fjern for den betalingsmetode, du vil slette.

Tilføj en alternativ betalingsmetode

1. Besøg youtube.com/paid_memberships.
  2. Klik på Administrer medlemskab.
  3. Klik på Rediger ud for "Alternativ betalingsmetode".
  4. Klik på Tilføj betalingskort.
  5. Angiv dit kortnummer.
  6. Klik på Send.