Gestionar les formes de pagament

Pots canviar, suprimir i afegir una forma de pagament alternativa per assegurar-te que la teva subscripció es mantingui activa. Assegura't d'utilitzar una forma de pagament acceptada.

Canviar la forma de pagament predeterminada

1. Ves a youtube.com/paid_memberships.
  2. Fes clic a Gestiona la subscripció.
  3. Fes clic a EDITA al costat de la teva forma de pagament actual.
  4. Fes clic a la fletxa avall al costat de la teva forma de pagament.
  5. Selecciona una altra forma de pagament o Afegeix una targeta de crèdit o de dèbit.
  6. Introdueix el número de la targeta (si és rellevant).
  7. Fes clic a ENVIA.

Suprimir una forma de pagament

Per suprimir una forma de pagament, ves a Google Pay i fes clic a Suprimeix per a la forma de pagament que vulguis suprimir.

Afegir una forma de pagament alternativa

1. Ves a youtube.com/paid_memberships.
  2. Fes clic a Gestiona la subscripció.
  3. Fes clic a EDITA al costat de "Forma de pagament alternativa".
  4. Fes clic a Afegeix una targeta de crèdit o de dèbit.
  5. Introdueix el número de la targeta.
  6. Fes clic a ENVIA.