Gestionar les formes de pagament

Pots canviar, suprimir i afegir una forma de pagament alternativa per assegurar-te que la teva subscripció es mantingui activa. Assegura't d'utilitzar una forma de pagament acceptada.

Canviar la forma de pagament predeterminada

1. Toca la teva foto de perfil i després Compres i abonaments.
  2. Toca la teva subscripció.
  3. Toca EDITA al costat de la teva forma de pagament actual.
  4. Toca la fletxa avall al costat de la teva forma de pagament.
  5. Selecciona la teva altra forma de pagament o Afegeix una targeta de crèdit o de dèbit.
  6. Introdueix el número de la targeta (si és rellevant).
  7. Toca ENVIA.

Suprimir una forma de pagament

Per suprimir una forma de pagament, ves a Google Pay i fes clic a Suprimeix per a la forma de pagament que vulguis suprimir.

Afegir una forma de pagament alternativa

1. Toca la teva foto de perfil i després Compres i abonaments.
  2. Toca la teva subscripció.
  3. Toca EDITA al costat de "Forma de pagament alternativa".
  4. Introdueix el número de la targeta.
  5. Toca ENVIA.