Krav til notifikationer om krænkelse af ophavsret: Ikke-videoindhold

Du kan anmode om fjernelse af ikke-videoindhold, f.eks. et kanalbannerbillede, hvis du mener, at dette indhold krænker din ophavsret. Hvis indholdet fjernes, får uploaderen en notifikation om krænkelse af ophavsretten fra YouTube.

Hvis du vil anmode om en notifikation om krænkelse af ophavsret for ikke-videoindhold, skal du angive de nødvendige oplysninger nedenfor. Uden disse oplysninger kan vi ikke behandle din anmodning.

Når du har disse oplysninger, skal du indsende dem i brødteksten i en mail (ikke i en vedhæftet fil) til copyright@youtube.com. Du kan også sende din anmodning via fax eller brevpost.

Det nemmeste er at bruge vores webformular til at anmode om fjernelse af en video, som du mener krænker din ophavsret. Vores webformular understøtter ikke anmodninger om fjernelse af ikke-videoindhold.

1. Dine kontaktoplysninger

YouTube og uploaderen af det indhold, som du anmoder om at få fjernet, kan være nødt til at kontakte dig vedrørende din anmodning. I din anmodning skal du medtage en eller flere af følgende oplysninger:

• Din mailadresse
  • Din fysiske adresse
  • Dit telefonnummer

2. En beskrivelse af dit ophavsretsligt beskyttede værk

I din anmodning skal du give en klar og fyldestgørende beskrivelse af det ophavsretsligt beskyttede ikke-videoindhold, som du forsøger at beskytte.

Hvis du mener, at ophavsretten for flere af dine ophavsretsligt beskyttede værker er blevet krænket, tillader loven, at du inkluderer en repræsentativ liste over disse værker i din anmodning.

3. Specifikke webadresser til det pågældende indhold

Din anmodning skal indeholde specifikke links til det ikke-videoindhold, som du mener krænker dine rettigheder. Links skal sendes i et bestemt webadresseformat. Generelle oplysninger, f.eks. kanalnavnet eller kanalwebadressen, er ikke tilstrækkeligt.

Nedenfor ser du de gyldige webadresseformater til rapportering af påstået krænkelse af ophavsretten for ikke-videoindhold:

Indholdstype Gyldigt webadresseformat Hvor finder jeg webadressen?
Kanalbannerbilleder

www.youtube.com/channel/UCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

eller

www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

Gå til kanalsiden for den pågældende kanal.

Højreklik på adresselinjen, og vælg Kopiér.

Kanalbeskrivelser www.youtube.com/user/xxxxxxxxx/about

Gå til sektionen Om på den pågældende kanal.

Højreklik på adresselinjen, og vælg Kopiér.

Beskrivelser af playlister www.youtube.com/playlist?list=xxxxxxxxxxxxxxxx

Klik på titlen for den pågældende playliste.

Højreklik på adresselinjen, og vælg Kopiér.

Kommentarer www.youtube.com/watch?v=xxxxxxxxxx&lc=xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Klik på datoen over den pågældende kommentar.

Når websiden er genindlæst, skal du højreklikke på adresselinjen og vælge Kopiér.

Fællesskabsindlæg https://www.youtube.com/post/xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Klik på datoen for det pågældende fællesskabsindlæg.

Når websiden er genindlæst, skal du højreklikke på adresselinjen og vælge Kopiér.

Medlemsbadges, emojis eller beskrivelser af youtuberfryns Starter med yt3.ggpht.com/xxxxx

Højreklik på det pågældende billede, og vælg Kopiér billedets webadresse.

Medtag kanalens webadresse:

www.youtube.com/channel/UCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

eller

www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

Gå til kanalsiden for den pågældende kanal.

Højreklik på adresselinjen, og vælg Kopiér.

Super Stickers Starter med lh3.googleusercontent.com/xxxxx Klik på dollartegnet i en livechat, og vælg Super Sticker.

Højreklik på det pågældende billede, og vælg Kopiér billedets webadresse.

Medtag kanalens webadresse:

www.youtube.com/channel/UCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

eller

www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

Gå til kanalsiden for den pågældende kanal.

Højreklik på adresselinjen, og vælg Kopiér.

Klip www.youtube.com/clip/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Klik på titlen for det pågældende klip.

Højreklik på adresselinjen, og vælg Kopiér.
Bemærk! Google hoster de profilbilleder, der vises på YouTube-kanaler. For dette indhold skal du bruge Googles webformular til at indsende din anmodning om fjernelse.

4. Acceptér og inkluder følgende to erklæringer:

"Jeg mener i god tro, at brugen af materialet på den måde, der klages over, ikke er autoriseret af ejeren af ophavsretten, dennes agent eller lovgivningen".

"Oplysningerne i denne notifikation er korrekte, og jeg erklærer under edsansvar, at jeg er ejer eller agent bemyndiget til at handle på vegne af ejeren af en eksklusiv rettighed, som hævdes krænket."

5. Din underskrift

Fuldstændige anmodninger om fjernelse skal indeholde en fysisk eller elektronisk underskrift fra ejeren af ophavsretten eller en agent, der er autoriseret til at handle på dennes vegne.

For at imødekomme dette krav kan ejeren af ophavsretten eller den autoriserede agent angive vedkommendes fulde juridiske navn som underskrift nederst i anmodningen. Dette fulde juridiske navn skal være et fornavn og et efternavn, ikke et virksomhedsnavn.

Du skal inkludere oplysningerne ovenfor i en mail (i mailens brødtekst, ikke som en vedhæftet fil) til copyright@youtube.com. Du kan også sende din anmodning via fax eller post.