Mainosten personoinnin laittaminen pois päältä

YouTube-kumppaniohjelmaan kuuluvat sisällöntuottajat voivat poistaa personoidut mainokset käytöstä. Suosittelemme tekemään sen YouTube Studiossa AdSense for YouTube ‑tilin sijaan.

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
    • Huom. Personoidut mainokset laitetaan automaattisesti pois päältä sisällössä, joka on merkitty lapsille tehdyksi.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Valitse Kanava.
  4. Valitse Lisäasetukset.
  5. Vieritä alareunan kohtaan Mainokset.
  6. Merkitse Poista käytöstä kiinnostuksen kohteisiin perustuvat mainokset ‑ruutu valituksi.
    • Jos valitset tämän vaihtoehdon, kanavasi videoissa ei näy personoituja mainoksia, kuten katsojan kiinnostuksen kohteisiin perustuvia mainoksia tai uudelleenmarkkinointimainoksia. [Personoimattomat mainokset näkyvät normaalisti.] Huomaa, että tämä voi vähentää kanavasi tuloja merkittävästi. Lisäksi kanavallasi ei voi tämän jälkeen käyttää ansaittu toiminta ‑raportteja eikä uudelleenmarkkinointilistoja.