Mainosten personoinnin poistaminen käytöstä

Teemme joitain muutoksia datan keräämisen ja käytön menetelmiimme lapsille tehdyn sisällön osalta YouTube.comissa. Tämän seurauksena osa artikkelin ohjeista on voinut muuttua. Katso lisätietoja

YouTube-kumppaniohjelmaan kuuluvat sisällöntuottajat voivat poistaa käytöstä personoidut mainokset. Jos haluat tehdä sen, suosittelemme poistamaan ne käytöstä YouTube Studiossa AdSensen sijaan.

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
    • Huom. Personoidut mainokset otetaan automaattisesti pois päältä sisällössä, joka on merkitty lapsille tehdyksi
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kanava
  4. Valitse Lisäasetukset.
  5. Merkkaa valintaruutu Poista käytöstä personoidut mainokset.
    • Jos valitset tämän, personoituja mainoksia (eli mainoksia, jotka kohdistetaan käyttäjälle hänen aiemman Google-tuotteiden ja ‑palveluiden käyttönsä perusteella) ei enää näytetä videoissasi. Kanavallasi ei voi tämän jälkeen käyttää ansaittu toiminta ‑raportteja eikä uudelleenmarkkinointiluetteloita.