Deaktiver personligt tilpassede annoncer

Youtubere, som er med i YouTubes partnerprogram, har mulighed for at deaktivere personligt tilpassede annoncer. Hvis du planlægger at deaktivere personligt tilpassede annoncer, anbefaler vi, at du deaktiverer dem i YouTube Studio og ikke på din AdSense til YouTube-konto.

1. Log ind på YouTube Studio.
    • Bemærk! Personligt tilpassede annoncer er automatisk deaktiveret på indhold, der er angivet som lavet til børn.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Kanal.
  4. Klik på Avancerede indstillinger.
  5. Rul ned til sektionen Annoncer nederst.
  6. Markér afkrydsningsfeltet for Deaktiver interessebaserede annoncer.
    • Hvis du vælger denne mulighed, vises der ikke personligt tilpassede annoncer på videoerne på din kanal som f.eks. annoncer, der er baseret på seerens interesserer, eller remarketingannoncer. (Annoncer uden personlig tilpasning vil fortsat blive vist). Bemærk, at hvis du foretager denne ændring, kan det reducere din kanals indtægt betydeligt. Derudover vil rapporter over opnåede handlinger og remarketinglister ikke længere fungere på din kanal.