Desactivar els anuncis personalitzats

Els creadors que formen part del Programa per a partners de YouTube tenen l'opció de desactivar els anuncis personalitzats. Si tens previst desactivar-los, et recomanem que no ho facis al teu compte d'AdSense per a YouTube, sinó a YouTube Studio.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
    • Nota: els anuncis personalitzats es desactivaran automàticament en tots els continguts marcats com a creats per a nens.
  2. Fes clic a Configuració.
  3. Fes clic a Canal.
  4. Fes clic a Configuració avançada.
  5. Desplaça't fins a la secció inferior Anuncis.
  6. Marca la casella Desactiva els anuncis basats en interessos.
    • Si selecciones aquesta opció, no es mostraran anuncis personalitzats als vídeos del teu canal, com ara anuncis basats en els interessos dels espectadors o anuncis de remàrqueting. Tanmateix, es continuaran mostrant anuncis sense personalització. Tingues en compte que fer aquest canvi pot reduir significativament els ingressos del teu canal. A més, deixaran de funcionar-hi els informes d'accions obtingudes i les llistes de remàrqueting.