Desactivar els anuncis personalitzats

Estem canviant la manera com recollim i utilitzem dades al contingut per a nens de YouTube.com. Com a conseqüència, és possible que algunes de les instruccions que s'inclouen en aquest article hagin canviat. Més informació

Els creadors que formen part del Programa per a partners de YouTube tenen l'opció de desactivar els anuncis personalitzats. Si tens previst desactivar-los, et recomanem que no ho facis a AdSense, sinó a YouTube Studio.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
    • Nota: els anuncis personalitzats es desactivaran automàticament en tots els continguts marcats com a creats per a nens.
  2. Fes clic a Configuració.
  3. Fes clic a Canal.
  4. Fes clic a Opcions avançades.
  5. Marca la casella Desactiva els anuncis personalitzats.
    • Si selecciones aquesta opció, els anuncis personalitzats (és a dir, els que estan orientats als usuaris en funció de l'ús que han fet dels productes i serveis de Google) no es mostraran als teus vídeos. Els informes d'accions obtingudes i les llistes de remàrqueting no estaran disponibles al teu canal.