Välj kommentarsinställningar

Du kan ändra dina kommentarsinställningar i YouTube Studio eller på visningssidan i YouTube-appen. Läs mer om olika kommentarsinställningar.

YouTube Comments: Replying, Filtering and Moderating

Du kan inte ändra kommentarsinställningar i följande fall:

Ändra dina standardinställningar för kommentarer

Standardinställningar för kommentarer gäller nya videor och community-inlägg. Befintliga videor och community-inlägg påverkas inte.

Så här ändrar du kommentarsinställningarna i YouTube Studio:

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Inställningar i menyn till vänster.
  3. Välj Community följt av Standardinställningar.
  4. Välj standardinställningar under Kommentarer på din kanal.
  5. Välj Spara.

Ändra kommentarsinställningar för en video

Du kan ändra kommentarsinställningarna för en enskild video på sidan Innehåll. Du kan också ändra kommentarsinställningar för fler än en video samtidigt med massredigeraren.

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Innehåll i menyn till vänster.
  3. Klicka på en videos miniatyr.
  4. Scrolla följt av och klicka på VISA MER.
  5. Under Kommentarer och betyg väljer du dina kommentarsinställningar.
  6. Klicka på Spara.

Du kan också göra följande:

1. Logga in på YouTube-appen på din mobila enhet.
  2. Öppna en av dina videor.
  3. Tryck på Kommentarer under videon eller till höger om din Shorts-video.
  4. Tryck på Inställningar .
  5. Tryck på Kommentarer under För den här videon och ändra inställningar.
Läs mer om hur du ändrar kommentarsinställningarna för community-inlägg.

Ändra standardvyn för kommentarer

Du kan ändra ordningsföljden för kommentarer på din videos visningssida. Du kan sortera kommentarer efter toppkommentarer eller i datumordning.

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Innehåll i menyn till vänster.
  3. Klicka på en videos miniatyr.
  4. Scrolla följt av och klicka på VISA MER.
  5. Under Kommentarer och betyg väljer du Sortera efter.
  6. Välj mellan Överst och Senaste.
  7. Klicka på Spara.