Instellingen voor reacties kiezen

Je kunt je instellingen voor reacties wijzigen in de bètaversie van YouTube Studio.j Meer informatie over verschillende instellingen voor reacties

Reacties zijn niet beschikbaar bij privévideo's. Als je reacties wilt toestaan op een video die niet openbaar is, kun je een verborgen video uploaden.

Je standaardinstellingen voor reacties wijzigen

Kies je standaardinstelling voor reacties. Deze wijziging is van toepassing op reacties op nieuwe video's en nieuwe reacties op je kanaalpagina.

1. Log in bij de bètaversie van YouTube Studio.
  2. Selecteer Instellingen in het linkermenu.
  3. Kies Community en dan Standaardinstellingen.
  4. Selecteer je standaardinstellingen:
    • Als je het tabblad 'Community' hebt: Kies je standaardinstellingen bij 'Reacties op je kanaal'.
    • Als je het tabblad 'Community' niet hebt: Kies je standaardinstelling voor nieuwe video-uploads bij 'Reacties op je nieuwe video's' en kies je standaardinstelling voor nieuwe reacties op het tabblad 'Discussie' bij 'Reacties op je tabblad Discussies'.
  5. Klik op Opslaan.

Instructies voor de klassieke versie van Creator Studio

1. Log in bij de klassieke versie van Creator Studio.
  2. Selecteer in het linkermenu Kanaal en dan Standaardinstellingen voor uploads.
  3. Kies je standaardinstellingen.
  4. Klik op Opslaan.

Instellingen voor reacties wijzigen bij een video

Je kunt de instellingen voor reacties op een afzonderlijke video wijzigen op de pagina Video's. Je kunt je instellingen voor reacties ook voor meerdere video's tegelijk wijzigen met bulkbewerkingen.

1. Log in bij de bètaversie van YouTube Studio.
  2. Selecteer Video's in het linkermenu.
  3. Klik op de titel of thumbnail van een video.
  4. Selecteer het tabblad Geavanceerd.
  5. Kies bij 'Reacties en beoordelingen' de gewenste instellingen voor reacties.
  6. Klik op Opslaan.

Instructies voor de klassieke versie van Creator Studio

1. Log in bij de klassieke versie van Creator Studio.
  2. Ga naar Videobeheer.
  3. Selecteer naast de video die je wilt bewerken de optie Bewerken.
  4. Open het tabblad Geavanceerde instellingen.
  5. Kies bij 'Reacties' je instellingen voor reacties.
  6. Selecteer Wijzigingen opslaan.

De standaardweergave van reacties wijzigen

Je kunt wijzigen hoe reacties worden geordend op de weergavepagina van je video's. Je kunt ze sorteren op de beste reacties of op de datum waarop ze geschreven zijn.

1. Log in bij de bètaversie van YouTube Studio.
  2. Selecteer Video's in het linkermenu.
  3. Klik op de titel of thumbnail van een video.
  4. Selecteer het tabblad Geavanceerd.
  5. Kies bij 'Reacties en beoordelingen' de optie Sorteren op.
  6. Kies voor 'Beste' of 'Nieuwste' en selecteer vervolgens Opslaan.

Instructies voor de klassieke versie van Creator Studio

1. Log in bij de klassieke versie van Creator Studio.
  2. Ga naar Videobeheer.
  3. Selecteer naast de video die je wilt bewerken de optie Bewerken.
  4. Open het tabblad Geavanceerde instellingen.
  5. Kies bij 'Reacties' de optie Sorteren op.
  6. Selecteer 'Beste reacties' of 'Nieuwste eerst' en dan Wijzigingen opslaan.