Kommenttiasetusten valitseminen

Voit muuttaa kommenttiasetuksia YouTube Studiossa tai YouTube-sovelluksen katselusivun kautta. Lue lisää kommenttiasetuksista.

YouTube Comments: Replying, Filtering and Moderating

Kommenttiasetuksia ei voi muuttaa seuraavissa tapauksissa:

Näin muutat kommenttien oletusasetuksia

Voit valita kommenttien oletusasetukset. Muutos vaikuttaa uusien videoiden kommentteihin ja Yhteisö-välilehden uusiin kommentteihin.

Kommenttiasetusten muuttaminen YouTube Studiossa:

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset.
  3. Valitse Yhteisö ja sitten Oletukset.
  4. Valitse oletusasetukset:
    • Jos sinulla on Yhteisö-välilehti: Valitse oletusasetukset Kanavasi kommentit ‑kohdasta.
    • Jos sinulla ei ole Yhteisö-välilehteä: Valitse uusien videolatausten oletusasetukset Uusien videoidesi kommentit ‑kohdasta.
  5. Valitse Tallenna.

Videon kommenttiasetusten muuttaminen

Voit muuttaa yksittäisen videon kommenttiasetuksia Sisältö-sivulta. Useiden videoiden kommenttiasetuksia voi myös muuttaa yhdellä kertaa joukkomuokkauksella.

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Sisältö.
  3. Klikkaa videon pikkukuvaa.
  4. Vieritä lisätietoihin ja sitten klikkaa NÄYTÄ LISÄÄ.
  5. Valitse Kommentit ja arviot ‑kohdasta haluamasi kommenttiasetukset.
  6. Valitse Tallenna.

Toinen vaihtoehto:

1. Kirjaudu YouTube-sovellukseen mobiililaitteella.
  2. Siirry johonkin videoosi.
  3. Napauta videon alta tai YouTube Shorts ‐videon oikealta puolelta Kommentit
  4. Valitse Asetukset
  5. Mene kohtaan Tälle videolle ja napauta Kommentit, niin pääset muokkaamaan asetuksia.

Kommenttien oletusnäkymän muuttaminen

Voit määrittää, miten kommentit järjestetään videosi katselusivulla. Voit järjestää kommentit suosituimpien kommenttien tai päivämäärän mukaan.

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Sisältö.
  3. Klikkaa videon pikkukuvaa.
  4. Vieritä lisätietoihin ja sitten klikkaa NÄYTÄ LISÄÄ.
  5. Valitse Kommentit ja arviot ‑kohdasta Lajittelu.
  6. Valitse Parhaat tai Uusimmat.
  7. Valitse Tallenna.