Vi modtager i øjeblikket mange supporthenvendelser. Du kan forvente længere ventetid end normalt vedrørende spørgsmål via mail, chat og @TeamYouTube på Twitter.

Vælg indstillinger for kommentarer

Du kan ændre dine indstillinger for kommentarer i YouTube Studio eller på afspilningssiden i YouTube-appen. Få flere oplysninger om forskellige indstillinger for kommentarer.

YouTube Comments: Replying, Filtering and Moderating

Du kan ikke ændre indstillinger for kommentarer, hvis:

Skift standardindstillinger for kommentarer

Din standardindstilling for kommentarer gælder for nye videoer og fællesskabsopslag. Eksisterende videoer og fællesskabsopslag påvirkes ikke.

Sådan ændrer du indstillinger for kommentarer i YouTube Studio:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indstillinger i menuen til venstre.
  3. Vælg Fællesskab og så Standardindstillinger.
  4. Vælg dine standardindstillinger under "Kommentarer på din kanal".
  5. Vælg Gem.

Skift indstillinger for kommentarer til en video

Du kan ændre indstillinger for kommentarer til en individuel video via siden Indhold. Du kan også ændre kommentarindstillinger for mere end én video ad gangen ved hjælp af masseredigeringer.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på en videos miniaturebillede.
  4. Rul og så Klik på VIS MERE.
  5. Vælg dine indstillinger for kommentarer under "Kommentarer og bedømmelser".
  6. Klik på Gem.

Du kan også:

1. Logge ind på YouTube-appen på din mobilenhed.
  2. Gå til en af dine videoer.
  3. Trykke på Kommentarer under videoen eller til højre for din YouTube Shorts-video.
  4. Trykke på Indstillinger .
  5. Trykke på Kommentarer under For denne video for at ændre indstillingerne.
Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer kommentarindstillingerne for dine fællesskabsopslag.

Skift standardvisning af kommentarer

Du kan ændre, hvordan kommentarer vises på din videos afspilningsside. Du kan arrangere kommentarer efter popularitet eller tilføjelsesdato.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på en videos miniaturebillede.
  4. Rul og så Klik på VIS MERE.
  5. Vælg Sortér efter under "Kommentarer og bedømmelser".
  6. Vælg mellem Mest populære og Nyeste.
  7. Klik på Gem.