Triar la configuració dels comentaris

Pots canviar la configuració dels comentaris a YouTube Studio. Obtén informació sobre les diverses opcions de configuració

Els comentaris no estan disponibles en aquests casos:

• Un vídeo s'ha definit com a creat per a nens o el vídeo és privat.
  • El canal està definit com a creat per a nens.

Si vols permetre els comentaris en un vídeo que no està disponible públicament, pots publicar un vídeo ocult.

Nota: els comentaris se suprimiran permanentment 30 dies després que un canal o un vídeo es defineixin com a creats per a nens.

Canviar la configuració predeterminada dels comentaris

Tria la configuració predeterminada dels comentaris. El canvi s'aplica als comentaris dels vídeos nous i als comentaris nous de la pàgina del teu canal.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Configuració.
  3. Selecciona Comunitat i, a continuació, Configuració predeterminada.
  4. Selecciona la teva configuració predeterminada:
    • Si tens la pestanya Comunitat: tria la configuració predeterminada a "Comentaris al teu canal".
    • Si no tens la pestanya Comunitat: tria la configuració predeterminada dels vídeos nous que pengis a la secció "Comentaris als vídeos nous". Tria la configuració predeterminada dels comentaris nous a la pestanya Comentaris, a la secció "Comentaris a la pestanya Comentaris".
  5. Selecciona Desa.

Canviar la configuració dels comentaris d'un vídeo

Pots canviar la configuració dels comentaris d'un vídeo concret des de la pàgina Vídeos. També pots canviar la configuració dels comentaris de diversos vídeos alhora amb les edicions massives.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Vídeos.
  3. Fes clic al títol o a la miniatura d'un vídeo.
  4. Selecciona la pestanya Més opcions.
  5. A "Comentaris i puntuacions", tria la configuració dels comentaris.
  6. Selecciona Desa.

Canviar la visualització predeterminada dels comentaris

Pots canviar la manera com s'ordenen els comentaris a la pàgina de visualització del vídeo, segons la puntuació o la data en què s'han afegit.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Vídeos.
  3. Fes clic al títol o a la miniatura d'un vídeo.
  4. Selecciona la pestanya Més opcions.
  5. A "Comentaris i puntuacions", selecciona Ordena per.
  6. Tria entre les opcions "Principals" i "Més recents" i, a continuació, selecciona Desa.