Gestionar el contingut brossa als comentaris

Hem simplificat l'experiència de moderació de comentaris i hem combinat les dues pestanyes de moderació, "Pendents de revisió" i "Possible contingut brossa", a YouTube Studio. Ara, els comentaris que YouTube hagi posat en espera automàticament es mostraran a la pestanya combinada "Pendents de revisió" durant un màxim de 60 dies.

L'opció "Informa" o "Informa de contingut brossa o d'ús abusiu" dels comentaris permet que la comunitat controli el nombre de comentaris brossa.

Informar d'un comentari brossa

Qualsevol usuari pot marcar un comentari com a brossa. A la secció de comentaris d'un vídeo o d'un canal, segueix aquests passos:

1. Cerca el comentari de què vols informar com a contingut brossa.
  2. Selecciona Més '' i després Informa.
  3. Selecciona Contingut comercial o brossa no desitjat i, a continuació, INFORMA.

Els creadors també poden informar de contingut brossa mentre revisen els comentaris a YouTube Studio.

Utilitza la funció Informa amb compte. A les persones que en facin un mal ús se'ls podrà prohibir utilitzar YouTube.

Revisar els comentaris retinguts com a contingut brossa

Per revisar els comentaris de què s'ha informat com a contingut brossa als teus vídeos o al teu canal:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Comentaris.
  3. Selecciona la pestanya Pendents de revisió.
Nota: si al teu contingut hi ha cap comentari de què s'ha informat com a contingut brossa, es mostrarà a la part inferior de la pestanya Pendents de revisió. Aquests comentaris també s'etiquetaran com a "Possible contingut brossa".

A la pestanya Pendents de revisió, pots dur a terme les accions següents:

• Aprovar  els comentaris.
  • Suprimir  els comentaris.
  • Informar  dels comentaris com a contingut brossa o ús abusiu.
  • Amagar  usuaris perquè no es mostrin al teu canal.

Entendre el contingut brossa

Entenem per brossa el contingut o l'intercanvi de comentaris que creen una experiència negativa, ja que fan difícil trobar material més rellevant i substancial. De vegades es pot fer servir per enviar indiscriminadament missatges massius no sol·licitats a YouTube.

YouTube detecta el contingut brossa en funció del text d'un comentari o del comportament d'un comentador determinat. Per exemple, publicar comentaris de manera reiterada es pot considerar com a activitat brossa.

Els usuaris que pengen contingut tenen més control sobre els comentaris que es fan als seus vídeos. Poden revisar el teu comentari abans que es mostri o suprimir-lo directament. També poden "desmarcar" un comentari com a brossa.

Preguntes freqüents

Què passa quan s'informa d'un comentari com a contingut brossa?

És possible que els comentaris de què s'informa com a contingut brossa es posin en espera per revisar-los a la secció Comentaris de YouTube Studio durant un màxim de 60 dies.

Es pot desfer l'acció de marcar un comentari com a brossa?

No. Una vegada hagis marcat un comentari com a brossa, no hi ha manera de desfer-ho.
Utilitza la funció "Informa de contingut brossa o d'ús abusiu" amb molt de compte, ja que als usuaris que en facin un mal ús se'ls pot prohibir utilitzar YouTube.

Com puc bloquejar algú perquè no publiqui comentaris brossa?

Per amagar algú del teu canal:

1. Cerca un comentari que hagi fet al teu canal o en un vídeo teu.
  2. Al costat del comentari, selecciona Més '' i després Amaga del canal .

Puc deixar de filtrar els comentaris brossa?

Els nostres sistemes detecten automàticament el contingut brossa per ajudar a mantenir un bon ambient en les converses de YouTube. Els creadors sempre poden revisar i desmarcar comentaris que s'han marcat com a "possible contingut brossa".