Afegir o suprimir l'accés al teu canal de YouTube

Si tens un compte de marca, ara pots utilitzar els permisos del canal per afegir o suprimir l'accés al teu canal de YouTube. Tingues en compte que, de manera temporal, els comptes de marca que utilitzen els permisos del canal, inclosos els propietaris, no poden fer servir la Sala de control en directe. Obtén més informació.

Diverses persones poden gestionar el teu canal sense que hagis de donar-los accés al teu Compte de Google. Convidar algú a gestionar el teu canal:

• És més segur que compartir la teva contrasenya.
  • Et permet concedir només el grau d'accés que l'altra persona necessita.
  • És menys confús, perquè l'usuari comenta o mira vídeos a YouTube des del seu propi canal.
Limitacions

Actualment, les persones que hagis convidat a gestionar el teu canal:

• Només poden gestionar-lo a YouTube Studio des d'un ordinador i, parcialment, des de dispositius mòbils.
  • No poden gestionar-lo des de youtube.com ni amb les API de YouTube.
  • No poden fer accions determinades a YouTube Studio (consulta la taula següent).
Nota: els permisos dels canals encara estan en procés de desenvolupament, així que torna a visitar aquesta pàgina per comprovar si s'admeten funcions noves.

Categoria

Funció

Permisos de YouTube Studio

Disponibilitat a YouTube Studio per a mòbils

Control de permisos granular

Funció només d'espectador

Funció d'espectador (amb limitacions)

Funció d'editor (amb limitacions)

Gestió de vídeosmanagement

Penjar vídeos

Entendre el rendiment dels vídeos a YouTube Analytics o a Analytics per a artistes

Gestionar els vídeos (metadades, monetització, visibilitat)

Afegir un vídeo a una llista de reproducció / crear una llista de reproducció

[afegir un vídeo a una llista de reproducció]

Gestionar l'ordre de les llistes de reproducció

Reproduir en directe en nom del canal

Funcions de la versió clàssica: subtítols i compartició de vídeos privats

Gestió del canal

Personalitzar i gestionar la pàgina d'inici del canal (excepte la gestió d'URL personalitzats i la modificació del títol del canal)

Implicació de la comunitat

Crear una publicació

Gestionar publicacions de la comunitat, com ara suprimir-ne

Respondre a comentaris en nom del canal des de YouTube Studio

Fer comentaris en vídeos d'un altre canal en nom del canal

Crear una història

Funcions específiques per a artistes

Funcions del canal oficial d'artista (per exemple, concerts)

Channel Permissions in YouTube Studio: Invite People to Help Manage Your Channel

Per donar accés a algú al teu canal:

1. Ves a studio.youtube.com
  2. A la part esquerra, fes clic a Configuració.
  3. Fes clic a Permisos.
  4. Fes clic a Convida i introdueix l'adreça electrònica de la persona que vols convidar.
  5. Fes clic a Accés i selecciona la funció que vols assignar a aquesta persona:

Funció

Compatible

No compatible

Propietari

Pot fer totes les accions en totes les plataformes, com ara:
    • Suprimir el canal.
    • Gestionar els permisos.
    • No pot transferir la propietat a altres usuaris.

Gestor

• Pot veure totes les dades del canal.
    • Pot gestionar els permisos.
    • Pot editar la informació del canal.
    • Pot crear, penjar, publicar i suprimir contingut (inclosos els esborranys).
    • No pot suprimir el canal.

Editor

• Pot veure totes les dades del canal.
    • Pot editar-ho tot.
    • Pot penjar i publicar contingut.
    • Pot suprimir esborranys.
    • No pot suprimir el canal ni contingut publicat.
    • No pot gestionar els permisos.
    • No pot iniciar un contracte.

Editor (amb limitacions)

• Té els mateixos permisos que la funció Editor.
    • No pot suprimir el canal ni contingut publicat.
    • No pot gestionar els permisos.
    • No pot iniciar un contracte.
    • No pot accedir a les dades dels ingressos (inclosos els ingressos del xat i la pestanya Activitat dels espectadors).

Espectador

• Pot veure tota la informació del canal, però no editar-la.
    • Pot crear i editar grups de YouTube Analytics.
    • Pot veure les dades dels ingressos (inclosos els ingressos del xat i la pestanya Activitat dels espectadors).

Espectador (amb limitacions)

• Té els mateixos permisos que la funció Espectador.
    • No pot accedir a les dades dels ingressos (inclosos els ingressos del xat i la pestanya Activitat dels espectadors).
  6. Fes clic a Desa.

Per suprimir o modificar l'accés:

1. Ves a studio.youtube.com.
  2. A la part esquerra, fes clic a Configuració.
  3. Fes clic a Permisos.
  4. Ves a la persona que vols suprimir i fes clic a la fletxa avall.
  5. Selecciona una funció nova o fes clic a Suprimeix l'accés.

Nota: els permisos dels canals encara no admeten algunes funcions de Studio. A diferència del propietari, els usuaris convidats no poden accedir a les funcions següents:

• Funcions que no estan integrades a Studio, com ara la creació de publicacions de la comunitat.
  • Algunes parts de Studio per a mòbils, com ara fer comentaris i editar llistes de reproducció.
  • YouTube.com, YouTube Music, l'aplicació YouTube Kids o les API de YouTube.

La nostra intenció és que s'hi pugui accedir en el futur.

Per cercar el nom i l'adreça electrònica del propietari del canal:

Si gestiones un canal, pots cercar el nom i l'adreça electrònica del seu propietari. És possible que necessitis aquesta informació, per exemple, per demanar-li que verifiqui el canal mitjançant el telèfon i així obtenir accés a determinades funcions.

Nota: només els gestors i el propietari poden consultar els noms i les adreces electròniques de les persones que tenen accés a un canal.
  1. Ves a studio.youtube.com.
  2. Fes clic a Configuració i després Permisos.
  3. Veuràs el nom i l'adreça electrònica de totes les persones que tenen accés al canal. Pren nota de la informació del propietari.