Lär dig förstå kommentarer på YouTube Originals

YouTube Originals är originalserier, filmer och händelser från YouTube. Om du vill veta mer om vem som kan se YouTube Originals och när kan du läsa mer här.

Du kan bara se kommentarer på YouTube Originals om du har åtkomst till hela videon. Det innebär att kommentarer på YouTube Originals är tillgängliga för alla YouTube Premium-medlemmar, som får annonsfri åtkomst till alla tillgängliga YouTube Originals-avsnitt. Under vissa perioder kan YouTube Originals även vara tillgängliga för alla användare, men då med annonser. Under sådana perioder kan användare som tittar på en annonsstödd version av en YouTube Originals-video se befintliga kommentarer och även lägga till egna.

När perioden för att titta med annonser är över kan tittare utan YouTube Premium-medlemskap inte längre se kommentarer eller lägga till kommentarer på YouTube Originals. Du kan dock fortfarande se dina egna kommentarer, och du kan även ta bort dem via din kommentarshistorik.