Få innsikt i kommentarer på YouTube Originals

YouTube Originals er originale serier, filmer og direktesendinger fra YouTube. Her kan du lese mer om hvem som kan se på YouTube Originals, og når.

Du kan bare se kommentarene på YouTube Originals hvis du har full tilgang til videoen. Dette betyr at kommentarene på YouTube Originals er tilgjengelige for alle YouTube Premium- og YouTube TV-abonnenter, som har annonsefri tilgang til alle tilgjengelige YouTube Originals-episoder. I perioder kan det også hende at alle brukere kan se på YouTube Originals, med annonser. I slike perioder kan alle brukere som ser på YouTube Originals med annonser, se de eksisterende kommentarene og legge til sine egne.

Når det ikke lenger er mulig for alle brukere å se YouTube Originals med annonser, mister seere uten YouTube Premium-abonnement muligheten til å se og legge til kommentarer på YouTube Originals. De kan imidlertid se sine egne kommentarer og slette dem ved å gå til kommentarloggen sin.