Om kommentarer på YouTube Originals

YouTube Originals er originale serier, film og events med dine yndlingsstjerner. Du kan læse mere her for at forstå, hvem der kan se YouTube Originals.

Du kan kun se kommentarer på YouTube Originals, hvis du har adgang til den fulde video. Det betyder, at kommentarer på YouTube Originals er tilgængelige for alle YouTube Premium-abonnenter, som får reklamefri adgang til alle tilgængelige afsnit af YouTube Originals. Der kan også være perioder, hvor alle brugere kan se YouTube Originals med annoncer. I løbet af disse perioder kan alle brugere, der ser en annoncefinansieret version af en YouTube Original, se de eksisterende kommentarer og tilføje deres egne kommentarer.

Så snart den annoncefinansierede visningsperiode er slut, har seere uden et YouTube-abonnement ikke længere adgang til at se kommentarer eller føje yderligere kommentarer til YouTube Originals. Du kan dog stadig se dine egne kommentarer og slette dem ved at gå til din kommentarhistorik.