Kaupallistamistavan valitseminen

Jos olet mukana YouTube-kumppaniohjelmassa, voit ansaita rahaa seuraavilla tavoilla:

Näiden kaupallistamisominaisuuksien kelpoisuusvaatimukset voivat vaihdella. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ottaa kunkin ominaisuuden käyttöön, jos täytät ehdot.

Ennen aloittamista: Varmista, että olet tehnyt kanavan kaupallistamisen kaikki vaiheet ja ottanut käyttöön AdSense-tilin maksuja varten.

Mainosten ottaminen käyttöön

Jos videosi täyttää mainostajille sopivan sisällön vaatimukset, voit ottaa mainokset käyttöön. Jos et ole varma siitä, täyttääkö videosi ehdot, voit arvioida sisältösi. Mainosten ottaminen käyttöön ei tarkoita, että mainoksia näytetään automaattisesti videoissa. Ennen mainosten näyttämistä tarkastamme, täyttääkö video vaatimuksemme. Normaali hyväksymisprosessimme sisältää sekä automaattisen tarkastuksen että tarkastajiemme suorittamat tarkastukset.

Ottamalla mainokset käyttöön YouTube-videoissa vahvistat, että omistat näiden videoiden kuva- ja äänisisällön kaikki tarvittavat käyttöoikeudet.

YouTube Studion betaversio

Voit ottaa mainokset käyttöön videoiden lataamisen jälkeen seuraavasti:

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Mene osoitteeseen studio.youtube.com.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Videot.
  4. Valitse video.
  5. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Kaupallistaminen.
  6. Valitse näytettävien mainosten tyypit.
  7. Klikkaa Tallenna.

Creator Studion perinteinen versio

Mainosten ottaminen käyttöön latauksen yhteydessä

1. Seuraa videon lataamisen vaiheita. Kun video latautuu, avaa lataussivun Kaupallistaminen-välilehti.
  2. Valitse Kaupallista videoni.
  3. Valitse mainosmuodot, jotka haluat ottaa käyttöön videossa. Jokaisen mainosmuodon kohdalla ilmoitetaan, millä laitteilla sitä käytetään, ja näytetään sijoittelua havainnollistava kuva.
  4. Valitse Tallenna muutokset.

Mainosten ottaminen käyttöön lataamisen jälkeen

1. Siirry videonhallintaohjelmaan.
  2. Valitse haluamasi videon kohdalta Muokkaa tai klikkaa kaupallistamiskuvaketta .
  3. Avaa Kaupallistaminen-välilehti.
  4. Valitse Kaupallista videoni.
  5. Valitse mainosmuodot, jotka haluat ottaa käyttöön videossa. Jokaisen mainosmuodon kohdalla ilmoitetaan, millä laitteilla sitä käytetään, ja näytetään sijoittelua havainnollistava kuva.
  6. Valitse Tallenna muutokset.

Mainosten ottaminen käyttöön useissa videoissa

1. Siirry videonhallintaohjelmaan ja valitse kaupallistettavat videot.
  2. Klikkaa avattavaa Toiminnot-valikkoa sivun yläosassa.
  3. Valitse Kaupallista.
  4. Valitse videoissa käytettävät mainosmuodot valintaruutujen avulla. Määritä myös, sisältävätkö videosi maksettua tuotesijoittelua.
  5. Valitse Kaupallista.

Ota kanavajäsenyydet käyttöön

Ota kanavajäsenyydet käyttöön kanavallasi

1. Kirjaudu tietokoneella Google-tilillesi.
  2. Siirry jäsenyyssivulle.
  3. Klikkaa Aloita ja seuraa näytön ohjeita.

Oheistuotehyllyn ottaminen käyttöön

Oheistuotehylly on paikka, jossa osa sisällöntuottajista voi esitellä virallisia brändättyjä oheistuotteitaan YouTubessa. Oheistuotehylly näkyy joidenkin ehdot täyttävien kanavien videosivulla.

Oheistuotehyllyn ottaminen käyttöön kanavallasi

1. Kirjaudu YouTube Studion betaversioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Kaupallistaminen.
  3. Klikkaa Oheistuote-välilehteä. Tämä valinta on näkyvissä vain, jos kanavasi täyttää ehdot.
  4. Selvitä Teespring-kaupan tunnus ohjeiden avulla ja yhdistä se YouTube-kanavaasi.

Lue lisää kelpoisuusvaatimuksista ja oheistuotehyllyn käytöstä.

Super Chatin ottaminen käyttöön

Super Chatin avulla voit olla suoraan yhteydessä faneihisi. Kun katsoja ostaa Super Chatin, hänen viestinsä näkyvät korostettuina (ja joskus kiinnitettyinä) chattistriimin yläreunassa.

YouTube Studion betaversio

1. Kirjaudu sisään osoitteessa studio.youtube.com.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Kaupallistaminen.
  3. Valitse yläosan valikosta Live-chat > Aloita ja noudata näytön ohjeita.
  4. Kun olet noudattanut ohjeita, näet sinisen valitsimen vieressä tekstin "Super Chat on käytössä".

Lue lisää Super Chatin kelpoisuusvaatimuksista, käytännöistä ja määrittämisestä.

Creator Studion perinteinen versio

1. Kirjaudu tietokoneella YouTubeen.
  2. Mene tilisi ominaisuussivulle osoitteessa www.youtube.com/features.
  3. Valitse Super Chat ‑kohdasta Ota käyttöön ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

Kun Super Chat on käytössä kanavallasi, kaikissa live-chateissasi näkyy dollarikuvake .

Lue lisää Super Chatin kelpoisuusvaatimuksista, käytännöistä ja määrittämisestä.

YouTube Premium ‑tulojen ottaminen käyttöön

YouTube Premium ‑tulojen ottaminen käyttöön ei edellytä sinulta mitään ylimääräistä. Jos YouTube Premiumin tilaaja katsoo sisältöäsi, saat osasi hänen YouTube Premium ‑maksustaan. Jokainen postaamasi video (joka täyttää yhteisön säännöt) kelpaa YouTube Premium ‑tulojen ansaitsemiseen. Lue lisää YouTube Premiumista.