Ääniraidan lisääminen videoon

Et voi enää muuttaa videon ääniraitaa YouTuben mobiilisovelluksessa. Vaihda ääniraita YouTube Studion tietokoneversiolla.

YouTube Studion videoeditorissa voit lisätä videoon musiikkia lisensoitujen kappaleiden kirjastosta. Kappaleet ovat peräisin maksuttomasta audiokirjastostamme. Audiokirjaston kappaleita voi käyttää kaupallistetuissa videoissa.

Huomioitavaa:
  • Jos videollasi on yli 100 000 katselukertaa, siihen tehtyjä muutoksia ei välttämättä voi tallentaa. Tämä rajoitus ei koske käyttäjiä, jotka ovat mukana YouTube-kumppaniohjelmassa.
  • Tämä ominaisuus on saatavilla alle kuuden tunnin mittaisille videoille.

Ääniraidan lisääminen videoon

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Sisältö.
  3. Klikkaa muokattavaa videota.
  4. Valitse vasemmasta valikosta Editori.
  5. Valitse ääniriviltä Nuotti Lisää raita.
  6. Etsi uusi ääniraita hakusuodattimien avulla. Esikatsele kappaleita klikkaamalla Toista .
  7. Kun löydät sopivan kappaleen, klikkaa LISÄÄ. Kappale tulee näkyviin siniseen palkkiin editorissa.
    • Vedä palkki siihen kohtaan, josta haluat kappaleen alkavan.
    • Säädä kappaleen kestoa vetämällä palkin päistä.
    • Voit säätää aikaa tarkemmin käyttämällä zoomausta Zoomaa.
  8. Kun olet valmis, klikkaa TALLENNA.
Katso asiantuntijoiden vinkkejä videoiden tekemiseen.