Tilføj et lydspor i din video

Du kan ikke længere ændre lydsporet i din video fra YouTube-mobilappen. Brug en computer til at udskifte lydsporet i YouTube Studio.

Videoredigeringsværktøjet i YouTube Studio giver dig mulighed for at føje musik til din video fra en samling af licenserede sange. Disse sange er fra YouTubes lydbibliotek. Du kan bruge sangene fra lydbiblioteket i indtægtsgenererende videoer.

Få flere oplysninger om, hvordan du uploader lydspor med flere sprog til dine videoer.

Bemærk!
  • Hvis din video har over 100.000 visninger, kan du muligvis ikke gemme ændringer af den. Denne begrænsning gælder ikke for brugere, der er med i YouTubes partnerprogram.
  • Denne funktion er kun tilgængelig for videoer, der er kortere end 6 timer.

Tilføj et lydspor i din video

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på den video, du vil redigere.
  4. Klik på Redigeringsværktøj i menuen til venstre.
  5. Vælg Lyd , og brug søgefiltrene til at finde et nyt lydspor. Klik på Afspil for at lytte til en forsmag på numrene.
  6. Når du finder en sang, du kan lide, skal du klikke på TILFØJ. Sangen vises i et blåt felt i redigeringsværktøjet.
    • Træk i feltet for at ændre, hvor sangen starter.
    • Træk i feltets kanter for at ændre, hvor meget af sangen der bliver afspillet.
    • Brug zoomindstillingerne Zoom til at foretage mere detaljerede justeringer.
  7. Klik på GEM, når du er færdig.