Tilføj et lydspor i din video

Du kan ikke længere ændre lydsporet i din video fra YouTube-mobilappen. Følg vejledningen nedenfor for at udskifte lydsporet fra YouTube Studio på en computer.

Videoredigeringsværktøjet i YouTube Studio giver dig mulighed for at føje musik til din video fra en samling af licenserede sange. Disse sange er fra vores gratis lydbibliotek.Du kan bruge sangene fra lydbiblioteket i indtægtsgenererende videoer.

Bemærk!
  • Hvis din video har over 100.000 visninger, kan du muligvis ikke gemme ændringer af den. Denne begrænsning gælder ikke for brugere, der er med i YouTubes partnerprogram.
  • Denne funktion er kun tilgængelig for videoer, der er kortere end seks timer.

Tilføj et lydspor i din video

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på den video, du vil redigere.
  4. Klik på Redigeringsværktøj i menuen til venstre.
  5. I lydrækken Musiknode skal du vælge Tilføj et nummer.
  6. Brug søgefiltrene til at finde et nyt lydspor. Klik på Afspil for at få en forsmag på numrene.
  7. Når du finder en sang, du kan lide, skal du klikke på TILFØJ. Sangen vises i et blåt felt i redigeringsværktøjet.
    • Klik på og træk i feltet for at ændre, hvornår sangen skal starte.
    • Træk i feltets kanter for at ændre, hvor meget af sangen der bliver afspillet.
    • Brug zoomindstillingerne Zoom til at foretage mere detaljerede justeringer.
  8. Klik på GEM, når du er færdig.
Få professionelle tips til, hvordan du forbedrer din videoproduktion.