Interagera med tittare i community-inlägg

När du har lagt till inlägg på kanalens community-flik kan tittarna svara med kommentarer. Läs mer om hur tittare kan svara på dina inlägg.

Obs! Åtkomst till community-inlägg kan ändras beroende på din kanalroll. Läs mer om kanalbehörigheter.

Se dina community-inlägg

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Innehåll i menyn till vänster.
  3. Tryck på fliken Inlägg.

Obs! Du kan se alla inlägg som upphört i arkivet. Gå till Community-fliken och välj brickan Arkiverade.

Svara på kommentarer på dina inlägg

Svara på kommentarer på dina inlägg för att starta en konversation med tittarna.

1. Håll muspekaren över ett inlägg och klicka på Kommentarer . Sidan för att lägga upp kommentarer visas.
  2. Välj Svara under en kommentar.

Ibland får du aviseringar om kommentarer på dina community-inlägg om du inte väljer bort funktionen. Lär dig hur du hanterar aviseringar.

Tips: Svara på de senaste kommentarerna genom att klicka på  Sortera efter följt av Nyaste först.

Fästa en kommentar i dina inlägg

Du kan välja en kommentar (en egen eller en tittares) du vill visa högst upp i flödet genom att fästa den. När du fäster en kommentar ser flera av dina tittare den.

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Innehåll i menyn till vänster.
  3. Välj fliken Inlägg.
  4. Håll muspekaren över ett inlägg och klicka på Kommentarer
  5. Håll muspekaren över kommentaren du vill fästa.
  6. Klicka på Mer Fäst. Om du redan har fäst en kommentar kommer den att ersättas.
    Obs! Du kan lossa en kommentar när som helst. Kommentaren flyttas då tillbaka till sin ursprungliga placering.

Moderera kommentarer i community-inlägg

Du kan pausa kommentarer på fliken Community om du vill granska dem. Läs mer om att moderera kommentarer.

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Inställningar i menyn till vänster.
  3. Välj Community följt av Standardinställningar.
  4. Välj inställning under Kommentarer på din kanal.
  5. Välj Spara.

Lägg till hjärtan på kommentarer

Du kan använda ett hjärta för att visa att du uppskattar en tittares kommentarer på fliken Community. Välj hjärtat bredvid ikonerna för gillar och gillar inte.

Tittarna ser din bild och ett litet rött hjärta nedanför till vänster om deras kommentar. Beroende på deras inställningar kan de också få en avisering om att en kanalägare hjärtmarkerade deras kommentar.