Kommuniser med seerne gjennom foruminnlegg

Når du har lagt ut et innlegg på Fellesskap-fanen på kanalen din, kan seerne svare med kommentarer. Finn ut hvordan seerne kan svare på innleggene dine.

Merk: Tilgangen til foruminnlegg kan endres basert på kanalrollen din. Finn ut mer om kanaltillatelser.

Finn foruminnleggene dine

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innhold på menyen til venstre.
  3. Trykk på Innlegg-fanen.

Merk: Du kan se utløpte innlegg i arkivet. Gå til Fellesskap-fanen din, og velg «Arkivert»-modulen.

Svar på kommentarer til innleggene dine

Svar på kommentarer til innleggene dine for å kommunisere direkte med seerne.

1. Hold markøren over et innlegg, og klikk på Kommentarer . Siden «Kommentarer til innlegg» åpnes.
  2. Velg Svar under en hvilken som helst kommentar.

Iblant mottar du varsler om kommentarer til foruminnleggene dine, med mindre du velger bort dette. Finn ut hvordan du administrerer varsler.

Tips: For å svare på de nyeste kommentarene klikker du på  Sorter etter etterfulgt av Nyeste først.

Endre kommentarinnstillingene for foruminnlegg

Slik endrer du kommentarinnstillingene for et bestemt innlegg:

1. Logg på YouTube Studio på en datamaskin.
  2. Velg Innhold på menyen til venstre.
  3. Velg Innlegg.
  4. Finn innlegget du vil oppdatere, og velg Detaljer .
  5. Velg kommentarinnstillingen du vil bruke.
  6. Velg LAGRE.

Finn ut mer om kommentarinnstillingene, inkludert alternativene for kommentaradministrering når kommentarer er slått på.

Merk: «Sett på pause»-alternativet er foreløpig ikke tilgjengelig for foruminnlegg.

Fest en kommentar til innlegget ditt

Ved å feste en kommentar (din egen eller en seers) kan du sørge for at den alltid vises øverst i feeden. En festet kommentar blir mer synlig for publikum.

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innhold på menyen til venstre.
  3. Velg Innlegg-fanen.
  4. Hold markøren over et innlegg, og klikk på Kommentarer .
  5. Hold markøren over kommentaren du vil feste.
  6. Klikk på Mer Fest. Hvis du allerede har festet en kommentar, erstattes den av denne.
    Merk: Du kan når som helst løsne en kommentar. Kommentaren flyttes da tilbake til sin opprinnelige posisjon.

Moderer kommentarer til foruminnlegg

Du kan holde tilbake og gjennomgå kommentarer til foruminnleggene dine. Finn ut mer om moderering av kommentarer.

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innstillinger på menyen til venstre.
  3. Velg Fellesskap etterfulgt av Standardinnstillinger.
  4. Under «Kommentarer på kanalen din» velger du innstillingen du vil bruke.
  5. Velg Lagre.

Gi hjerter til kommentarer på innlegg

Du kan bruke et hjerte til å vise at du setter pris på seerkommentarer på Fellesskap-fanen. Du finner hjertet ved siden av Liker og Liker ikke.

Brukerbildet ditt vises med et lite rødt hjerte nederst til venstre i den aktuelle kommentaren. Seeren som la ut kommentaren, mottar kanskje også et varsel om at en kanaleier liker en kommentar vedkommende har skrevet. Dette avhenger av vedkommendes innstillinger.