Kommuniser med seerne gjennom foruminnlegg

Når du har lagt ut et innlegg på Fellesskap-fanen på kanalen din, kan seerne svare med kommentarer. Finn ut hvordan seerne kan svare på innleggene dine.

Åpne Fellesskap-fanen

1. Logg på YouTube.
  2. Velg profilbildet ditt  og så Kanalen din.
  3. Velg Fellesskap-fanen.

Svar på kommentarer til innleggene dine

Svar på kommentarer til innleggene dine for å starte en dialog med publikum. Klikk på Svar for å svare på en kommentar.

Iblant mottar du varsler om kommentarer til foruminnleggene dine, med mindre du velger bort dette. Finn ut hvordan du administrerer varslene dine.

Tips: For å svare på de nyeste kommentarene klikker du på  Sortér etter og så Nyeste først.

Fest en kommentar som er lagt inn på innlegget ditt

Ved å feste en kommentar (din egen eller en seers) kan du sørge for at den alltid vises øverst i feeden. En festet kommentar blir mer synlig for publikum.

1. Gå til Fellesskap-fanen
  2. Velg kommentaren du vil feste.
  3. Klikk på Mer  og så Fest. Hvis du allerede har festet en kommentar, erstattes den av denne.
    Merk: Du kan når som helst løsne en kommentar. Kommentaren flyttes da tilbake til sin opprinnelige posisjon.

Moderer kommentarer til foruminnlegg

Du kan holde tilbake og gjennomgå kommentarer til foruminnleggene dine. Finn ut mer om moderering av kommentarer.

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innstillinger i menyen til venstre.
  3. Velg Fellesskap og så Standardinnstillinger.
  4. Velg ønsket innstilling under «Kommentarer på Diskusjon-fanen» eller «Kommentarer på kanalen din».
  5. Velg Lagre.

Veiledning for den eldre versjonen av Skaperstudio

1. Logg på YouTube.
  2. Velg profilbildet ditt og så Skaperstudio.
  3. Velg Fellesskap og så Fellesskapsinnstillinger på menyen til venstre.
  4. Rull ned til «Standardinnstillinger»-delen.
  5. Velg Hold tilbake alle kommentarer for vurdering eller Hold potensielt upassende kommentarer tilbake for vurdering.

Gi hjerter til kommentarer på innlegg

Du kan bruke et hjerte for å vise at du setter pris på seerkommentarer på Fellesskap-fanen. Se etter hjertet ved siden av Liker og Liker ikke.

Brukerbildet ditt vises med et lite rødt hjerte nederst til venstre i den aktuelle kommentaren. Seeren som la ut kommentaren, mottar kanskje også et varsel om at en kanaleier liker en kommentar vedkommende har skrevet. Dette avhenger av vedkommendes innstillinger.