Få hjelp som YouTube-bruker

Hvis du vil kontakte brukerstøtten eller få hjelp av en ekte person, finner du noen alternativer nedenfor.

Brukerstøtten for YouTube

Du er her alt – her finner du alt om feilsøking. Du finner Hjelp-knappen nederst på en hvilken som helst YouTube-side, nederst i menyen til venstre eller ved å gå til support.google.com/youtube.

YouTube-kanaler med brukerstøttevideoer

TeamYouTube-kanalen finner du videoer med oppdateringer og informasjon om hvordan du bruker produktene våre.

YouTube-brukerforumet

Finn svar på det du lurer på, og diskuter med andre YouTube-brukere i brukerforumet for YouTube – levert av TeamYouTube. I de fremhevede innleggene finner du de nyeste oppdateringene fra TeamYouTube.

@TeamYouTube på Twitter

Følg @TeamYouTube på Twitter for å få oppdateringer og feilsøkingstips i sanntid, direkte fra teamet bak brukerstøtten for YouTube.

Brukerstøtteteamet vårt svarer på spørsmål på engelsk, fransk, indonesisk, japansk, portugisisk, russisk, spansk og tysk.

Spørsmål om opphavsrett

Spørsmål om retningslinjer

Med disse verktøyene kan du finne ut mer om retningslinjene, sikkerhetspraksisene og rapporteringsverktøyene til YouTube:

Merk: Noen ressurser er bare tilgjengelig på visse språk.