Sport på YouTube

Iblant kan du se eksklusive sportsarrangementer direkte på YouTube. Det er ikke nødvendig å ha en YouTube-konto for å se det aktuelle innholdet, og det er tilgjengelig på YouTube på alle enheter.

Hvis du abonnerer på YouTube TV, kan du også se dette innholdet på YouTube TV (bare i USA).

Eksempel: MLB-kamper (Major League Baseball) på YouTube

I den siste halvdelen av MLB-sesongen 2019 sendes det 13 kamper på YouTube (kan også sees på YouTube TV i USA hvis du er YouTube TV-abonnent). Nedenfor finner du forskjellige måter du kan se innholdet på.

Se MLB-kamper i YouTube-mobilappen

1. Åpne YouTube-appen.
  2. Søk etter «MLB».
  3. Trykk på YouTube-kanalen MLB.
  4. Hvis en kamp er i gang, kan du trykke på miniatyrbildet for kampen for å se den direkte.
  5. Hvis kampen sendes senere, kan du trykke på miniatyrbildet for kampen > Få en påminnelse. Da mottar du et varsel når direktesendingen begynner.
  6. Trykk på Chromecast-knappen for å se kampen på TV med en Chromecast-enhet.

Se MLB-kamper i YouTube-appen på TV-en

1. Åpne YouTube-appen.
  2. Søk etter «MLB».
  3. Klikk på YouTube-kanalen MLB.
  4. Hvis en kamp er i gang, kan du trykke på miniatyrbildet for kampen for å se den direkte.

Se MLB-kamper på YouTube.com

1. Gå til youtube.com/mlb i nettleseren din.
  2. Hvis en kamp er i gang, klikker du på miniatyrbildet for kampen for å se den direkte.
  3. Hvis kampen sendes senere, kan du klikke på Få en påminnelse. Da mottar du et varsel når direktesendingen begynner.

Se MLB-kamper på YouTube TV (bare for abonnenter)

Hvis du er YouTube TV-abonnent, kan du også se kampene direkte på YouTube TV. Du kan se disse eksklusive kampene hvor som helst i USA, på alle enhetene vi støtter. Finn ut hvordan du ser YouTube TV på TV-en din, eller hvordan du caster til TV-en din. Det finnes ingen avspillingsbegrensninger for YouTube TV-seere i USA.

Slik ser du kampene:

1. Åpne YouTube TV-appen, eller gå til tv.youtube.com i en nettleser.
  2. Søk etter «MLB», og sjekk oversikten over direktesendte eller kommende kamper – eller se terminlisten på nettsiden til MLB.
  3. Kamper som sendes direkte, dukker opp på en spesiell «MLB Game of the Week»-kanal på Direkte-fanen.