Sport op YouTube

In sommige gevallen kun je exclusieve live sportcontent bekijken op YouTube. Je hebt hiervoor geen YouTube-account nodig en de speciale content is op YouTube te zien op al je apparaten.

Als je lid bent van YouTube TV kun je deze content bekijken op YouTube TV (alleen in de VS).

Voorbeeld: MLB-wedstrijden (Major League Baseball) op YouTube

In de tweede helft van het MLB-seizoen van 2019 worden 13 wedstrijden uitgezonden op YouTube, en op YouTube TV in de VS als je lid bent van YouTube TV. Hieronder zie je verschillende manieren om te kijken.

MLB-wedstrijden kijken in de mobiele YouTube-app

1. Open de YouTube-app.
  2. Zoek naar 'MLB'.
  3. Tik op het YouTube-kanaal MLB.
  4. Als er een wedstrijd bezig is, tik je op thumbnail van de wedstrijd om live te kijken.
  5. Als er binnenkort een wedstrijd gaat starten, tik je op de thumbnail en dan op Herinnering instellen zodat je een herinnering krijg als de wedstrijd gaat beginnen.
  6. Tik op de Chromecast-knop om de wedstrijd op een groot scherm te bekijken met behulp van een Chromecast-apparaat.

MLB-wedstrijden kijken in de YouTube-app op je tv

1. Open de YouTube-app.
  2. Zoek naar 'MLB'.
  3. Klik op het YouTube-kanaal MLB.
  4. Als er een wedstrijd bezig is, tik je op thumbnail van de wedstrijd om live te kijken.

MLB-wedstrijden kijken op YouTube.com

1. Ga naar youtube.com/mlb in je browser.
  2. Als er een wedstrijd bezig is, klik je op thumbnail van de wedstrijd om live te kijken.
  3. Als er binnenkort een wedstrijd gaat starten, klik je op Herinnering instellen zodat je een herinnering krijg als de wedstrijd gaat beginnen.

MLB-wedstrijden kijken op YouTube TV (alleen voor leden)

Als je lid bent van YouTube TV, kun je wedstrijden ook live bekijken op YouTube TV. Deze exclusieve wedstrijden kun je overal in de VS bekijken op een ondersteund apparaat. Ontdek hoe je YouTube TV kunt kijken op je tv of hoe je YouTube TV kunt casten naar je tv. Er gelden geen weergavebeperkingen voor kijkers van YouTube TV in de VS.

Je kunt als volgt kijken:

1. Open de YouTube TV-app of ga naar tv.youtube.com in een webbrowser.
  2. Zoek naar 'MLB' en bekijk de 'Live & Upcoming'-wedstrijden of het wedstrijdschema op de pagina van de MLB-competitie.
  3. Wanneer wedstrijden worden uitgezonden, zijn ze te zien op een uniek kanaal genaamd 'MLB Game of the Week' via het tabblad 'Live'.