Sport op YouTube

In sommige gevallen kun je exclusieve live sportcontent bekijken op YouTube. Je hebt hiervoor geen YouTube-account nodig en de speciale content is op YouTube te zien op al je apparaten.

Op de bestemmingspagina Sport kun je door populaire sportcontent browsen.

Voorbeeld: MLB-wedstrijden (Major League Baseball) op YouTube

Je kunt tijdens het MLB-seizoen van 2023 op YouTube 21 wedstrijden bekijken. Als je lid bent van YouTube TV en je in de VS bevindt, kun je ze op YouTube TV bekijken. Hieronder vind je verschillende manieren om te kijken.

Tip: Je kunt op YouTube via de instellingen van de videospeler een specifiek radioprogramma kiezen om naar te luisteren tijdens een wedstrijd (thuis of uit):
  • In een webbrowser: ga naar Instellingen  in de videospeler en dan Audiotrack.
  • In de mobiele YouTube-app: ga naar Instellingen   in de videospeler en dan Aanvullende instellingen  en dan Audio.
  • In de YouTube-app op je tv: ga naar Meer  in de videospeler en dan Audiotracks.

Vanaf hier kies je de track Home (Thuis) of Away (Uit), afhankelijk van waar je naar wilt luisteren wanneer je de wedstrijd kijkt. Je kunt ook kiezen voor Primary (Primair) om te luisteren naar de primaire audiostream die wordt aangeboden door YouTube.

MLB-wedstrijden kijken in de mobiele YouTube-app

1. Open de YouTube-app.
  2. Zoek naar 'MLB'.
  3. Tik op het YouTube-kanaal MLB.
  4. Als er een wedstrijd bezig is, tik je op de thumbnail van de wedstrijd om live te kijken.
  5. Als er binnenkort een wedstrijd start, tik je op de thumbnail en dan Herinnering instellen zodat je een melding krijgt als de wedstrijd begint.

Als je een Chromecast-apparaat hebt, kun je de wedstrijd ook op een groot scherm bekijken door op het Chromecast-icoon Inactive cast extension te tikken.

MLB-wedstrijden kijken in de YouTube-app op je tv

1. Open de YouTube-app.
  2. Zoek naar 'MLB'.
  3. Selecteer het YouTube-kanaal MLB.
  4. Als er een wedstrijd bezig is, tik je op de thumbnail van de wedstrijd om live te kijken.

MLB-wedstrijden kijken op YouTube.com

1. Ga in een webbrowser naar youtube.com/mlb.
  2. Als er een wedstrijd bezig is, klik je op thumbnail van de wedstrijd om live te kijken.
  3. Als er binnenkort een wedstrijd start, klik je op Herinnering instellen zodat je een melding krijgt als de wedstrijd begint.

MLB-wedstrijden kijken op YouTube TV (alleen voor leden)

Als je lid bent van YouTube TV, kun je live MLB-wedstrijden kijken op YouTube TV. Je kunt deze wedstrijden overal in de VS bekijken op een ondersteund apparaat. Ontdek hoe je YouTube TV kunt kijken op je tv of hoe je YouTube TV kunt casten naar je tv. Er gelden geen weergavebeperkingen voor kijkers van YouTube TV in de VS.

Zo kun je kijken:

1. Open de YouTube TV-app of ga naar tv.youtube.com in een webbrowser.
  2. Zoek naar 'MLB' en bekijk de live en geplande wedstrijden of het wedstrijdschema op de pagina van de MLB-competitie.
  3. Als wedstrijden worden uitgezonden, zijn ze via het tabblad Live te zien op het speciale kanaal MLB Game of the Week.