Urheilu YouTubessa

Joissakin tapauksissa voit katsella urheilutapahtumia livenä yksinoikeudella YouTubessa. Katseluun ei vaadita YouTube-tiliä, ja sisältö on saatavilla YouTubessa kaikilla laitteilla.

Voit selata suosittua urheilusisältöä Urheilu-kohdesivulla.

Esimerkki: Major League Baseball (MLB) ‑ottelut YouTubessa

MLB:n kauden 2021 peleistä 21 on katsottavissa YouTubesta Yhdysvalloissa. Ottelut näkyvät myös YouTube TV:stä palvelun jäsenille. Alla on lueteltu tavat, joilla otteluita voi katsoa.

Vinkki: YouTubessa voit valita ottelulle joko koti- tai vierasjoukkueen selostuksen videosoittimen asetuksista:
  • Verkkoselain tai YouTuben mobiilisovellus: Valitse videosoittimesta Asetukset ja sitten Ääniraita.
  • Television YouTube-sovellus: Valitse videosoittimesta Asetukset  ja sitten Äänikanava-asetukset.

Nyt voit valita ääniraidaksi joko Koti tai Vieras sen mukaan, kumman haluat kuulla pelin aikana. Voit myös valita Ensisijainen, jolloin striimissä käytetään YouTuben ensisijaiseksi asettamaa ääniraitaa.

Katso MLB-otteluita YouTube-mobiilisovelluksella

1. Avaa YouTube-sovellus.
  2. Kirjoita hakukenttään "MLB".
  3. Valitse MLB:n YouTube-kanava.
  4. Jos ottelu on käynnissä, voit katsoa sen suorana napauttamalla pikkukuvaa.
  5. Jos ottelu alkaa myöhemmin, napauta pikkukuvaa ja valitse Aseta muistutus, niin saat ilmoituksen, kun ottelu alkaa.

Voit viedä kuvan isolle TV-näytölle Chromecast-laitteella napauttamalla Chromecast-kuvaketta Inactive cast extension .

Katso MLB-otteluita TV:n YouTube-sovelluksessa

1. Avaa YouTube-sovellus.
  2. Kirjoita hakukenttään "MLB".
  3. Valitse MLB:n YouTube-kanava.
  4. Jos ottelu on käynnissä, voit katsoa sen suorana napauttamalla pikkukuvaa.

Katso MLB-otteluita YouTube.comissa

1. Mene verkkoselaimella osoitteeseen youtube.com/mlb.
  2. Jos ottelu on käynnissä, voit katsoa sen suorana klikkaamalla pikkukuvaa.
  3. Jos ottelu alkaa myöhemmin, valitse Aseta muistutus, niin saat ilmoituksen, kun ottelu alkaa.

Katso MLB-otteluita YouTube TV:ssä (vain jäsenille)

YouTube TV ‑jäsenet voivat katsoa MLB-otteluita livenä YouTube TV:stä. Nämä ottelut näkyvät kaikkialla Yhdysvalloissa tuetuilla laitteilla. Katso, miten näet ottelut YouTube TV:stä televisiollasi tai striimaat kuvaa televisioon. YouTube TV:n katsojille ei ole rajoituksia Yhdysvalloissa.

Katseluohjeet:

1. Avaa YouTube TV ‑sovellus tai siirry selaimella osoitteeseen tv.youtube.com.
  2. Kirjoita hakukenttään "MLB" ja valitse suorat tai tulevat ottelut tai katso otteluaikataulut MLB:n liigasivulta.
  3. Näet ottelulähetykset Live-välilehdeltä "MLB Game of the Week" ‑kanavalta.