Sport på YouTube

Du kan i nogle tilfælde se eksklusivt sportsindhold live på YouTube. Du behøver ikke at have en YouTube-konto for at følge med, og udvalgt indhold er tilgængeligt på YouTube på alle dine enheder.

Hvis du abonnerer på YouTube TV, kan du også se indholdet der (kun i USA).

Eksempel: Kampe fra Major League Baseball (MLB) på YouTube

I anden halvdel af MLB-sæsonen i 2019 vises 13 kampe på YouTube og på YouTube TV i USA, hvis du abonnerer på det. Nedenfor kan du finde ud af, hvordan du kan se kampene.

Sådan ser du MLB-kampe i YouTube-mobilappen

1. Åbn YouTube-appen.
  2. Søg efter "MLB".
  3. Tryk på YouTube-kanalen MLB.
  4. Hvis en kamp er i gang, skal du trykke på kampens miniaturebillede for at se den live.
  5. Hvis en kamp spilles i fremtiden, kan du trykke på miniaturebilledet > Indstil påmindelse for at modtage en notifikation, når kampen starter.
  6. Tryk på Chromecast-knappen for at bruge en Chromecast-enhed til at se kampen på husets største skærm

Sådan ser du MLB-kampe i YouTube-appen på dit tv

1. Åbn YouTube-appen.
  2. Søg efter "MLB".
  3. Klik på YouTube-kanalen MLB.
  4. Hvis en kamp er i gang, skal du trykke på kampens miniaturebillede for at se den live.

Sådan ser du MLB-kampe på YouTube.com

1. Gå til youtube.com/mlb i din browser.
  2. Hvis en kamp er i gang, skal du klikke på kampens miniaturebillede for at se den live.
  3. Hvis en kamp spilles i fremtiden, kan du trykke på Indstil påmindelse for at modtage en notifikation, når kampen starter.

Sådan ser du MLB-kampe på YouTube TV (kun for abonnenter)

Hvis du abonnerer på YouTube TV, kan du også se kampene live der. Du kan se disse eksklusive kampe alle steder i USA og på alle dine understøttede enheder. Få flere oplysninger om, hvordan du ser YouTube TV på dit tv, eller hvordan du caster til dit tv. Der er ingen afspilningsbegrænsninger for YouTube TV-seere i USA.

Sådan gør du:

1. Åbn YouTube TV-appen, eller gå ind på tv.youtube.com i en webbrowser.
  2. Søg efter "MLB", og tjek enten live og kommende kampe eller spilleplanen på MLB's website.
  3. Når kampene sendes, bliver de vist på en unik "MLB Game of the Week"-kanal, der findes på fanen Live.